Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Mondial de Powerlifting, pentru Juniori, de la Istanbul: Ce rezultate au obținut Virginia Mârza și Alexandra Cazacu

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Mondial de Powerlifting, pentru Juniori, de la Istanbul: Ce rezultate au obținut Virginia Mârza și Alexandra Cazacu

CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentată de două sportive, Virginia Mîrza și Alexandra Cazacu, la Campionatul Mondial de Powerliting, desfășurat la Istanbul, în perioada 27 august – 3 septembrie. Acestea sunt pregătite de către antrenorul Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

Virginia Mârza a obținut 4 medalii de bronz la categoria de greutate 84 kilograme, junioare mici (până în 18 ani), cu următoarele rezultate:

Genuflexiuni – 135 de kilograme ridicate (locul 3);
Împins din culcat – 50 de kilograme ridicate (locul 3);
Îndreptări – 120 de kilograme (locul 3);
Total – locul 3.
Sportiva este debutantă la o competiție internațională.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Alexandra Cazacu a concurat la categoria 57 kilograme, junioare mari (pana in 23 de ani) și a obținut un loc 4 și 3 locuri cinci, cu următoarele rezultate:

Genuflexiuni – 152 de kilograme ridicate (loc 4);
Împins din culcat – 57,5 kilograme ridicate (loc 5);
Îndreptări – 132,5 de kilograme ridicate (loc 5);
La total, sportiva s-a clasat pe locul 5.

La Campionat au participat peste 700 de sportivi din peste 50 de țări. Temperaturile foarte ridicate de la Istanbul au îngreunat, pentru delegația României, condițiile de concurs.

”Mulțumesc Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și Primăriei Alba Iulia pentru sprijinul acordat participării la această competiție. Suntem mulțumiți de rezultate și ne pregătim pentru viitoarele provocări”, a transmis Ovidiu Pănăzan.
Următoarele competiții pentru CS Unirea Alba Iulia vor fi Campionatele Naționale de Powerlifting Clasic, la Iași, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie (CS Unirea va participa cu 11 sportivi), respectiv Campionatul Mondial de Seniori, în Danemarca, la mijlocul lunii noiembrie, la care vor face deplasarea Irimie Andrei, Ordean Daniel și Ovidiu Pănăzan.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivilor și mult succes la viitoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuințele din Lupșa și Hădărău, branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Primăria comunei a primit acordul din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Locuințele din Lupșa și Hădărău, branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Primăria comunei a primit acordul din partea APM Alba Localitățile Lupșa și Hădărău urmează să fie branșate la sistemul cu apă potabilă centralizat. Peste 400 de branșamente umrează să fie făcute, prin proiectul care a primit undă verde de la APM Alba. Amplasamentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea