Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Cozonaci, plăcinte, cântece de tinerețe și bătrânețe pentru bunicii din Alba Iulia, de Ziua Internațională a Vârstnicilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Varstnici Alba Iulia43Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită astăzi, de la ora 11.00, la restaurantul Mercur Magic din Alba Iulia cu cozonac, plăcinte și muzică populară.  

Ansamblul folcloric 60 Plus a adus zâmbetul pe buzele celor peste 200 de bunici, interpretând cântece despre tinerețe și bătrânețe.

La evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Alba Iulia a fost prezent și Mircea Hava care a avut un regret: nu poate da anii înapoi.

Varstnici Alba Iulia46”Sper să vă simțiți bine. Noi am vrut să punctăm acest eveniment din respect pentru dumneavoastră. Respectul nu se vede doar aici, se vede în anii în care voi ați putut circula gratuit. Am făcut-o din respect pentru dumneavoastră, pentru anii care i-ați muncit, pentru ceea ce ați făcut. Pentru asta facem și nunta de 50 de ani. Din păcate nu pot face un lucru care l-aș face și pentru mine: să mai dau anii înapoi”, a spus Mircea Hava.

Muzica populară le-a priit bunicilor care au cântat și au aplaudat, pe ritmul pieselor 60 Plus.

Un vârstnic a declarat că participă la acest eveniment de 10 ani: ”Este o manifestare frumoasă pentru noi. Suntem mulțumiți de condițiile pe care le avem la Cămin. Eu nu mi-am cunoscut țara, dar acum o cunosc în întregime datorită Primăriei Alba Iulia care a sponsorizat cu călătorii în toată țara”, a spus Gheorghe Goțea.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare și petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

[nggallery id=2385]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea