// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Copilăria, retrăită pentru o zi de părinți și educatoare, alături de preșcolari, la Grădinița ”Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Copilăria este lumea miracolului și a magiei. Copilăria se termină în momentul în care lucrurile încetează să mai fie uluitoare. Atunci când lumea îți dă senzație de deja vu, când ești rodat de existență, devii adult.” – spune Eugen Ionescu

În grădinița “Dumbrava Minunată” am încercat să retrăim copilăria -pentru o  zi- împreună copii, părinți, educatoare.

Scăunelele mici și colorate au întâmpinat azi atât copii cât și părinți, emoționați să vadă ce îi așteaptă.

Unele grupe mai mari: “Fluturașilor”, “ Furnicuțelor”și mijlocie- “Florilor” le-au arătat părinților prin activități demonstrative câte cunosc ei despre primăvară, despre cifre, despre multe alte lucruri, apoi au realizat împreună tablouri sau felicitări pentru mama.

„Cațelușii”, „Mămăruțele”, „Iepurașii”, ”Veverițele”, „Piticii”și „Albinuțele”, i-au încântat pe părinți cu mini-spectacole de cântece, sau scurte momente artistice, culminând cu realizarea unor umbreluțe, felicitări sau decorațiuni de primăvară.

Pentru ca atmosfera a fost una destinsă și plăcută, părinții grupei „Floarea Soarelui”  au participat la un concurs de karaoke, după care au trecut la realizarea unor plasuțe, numai bune pentru cumpărături.

Scopul acestei activități comune a fost acela de a oferi părinților posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună cu copiii lor, de a familiariza părinții cu programul zilnic din grădiniță și cu diversele activități derulate la grupă.

Părinții au avut ocazia să își observe copiii  într-un alt mediu, decât cel familial, această activitate întărind colaborarea grădiniței cu familia.

Colectivul grădiniței mulțumește părinților că și-au făcut timp să petreacă „o zi în gradiniță” și de asemenea mulțumește sponsorilor care ne-au oferit prăjiturele, suc și fructe – Selgros Alba Iulia şi Exotic Fruit SRL Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419