Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Copiii Grădiniţei Nr. 12 Alba Iulia, alături de natură în săptămâna ”Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna ”Școala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a oferit copiilor de la Grădiniţa cu P.P. Step By Step Nr. 12 din Alba Iulia prilejul de a participa la activităţi atractive, preferate de ei, altele decât activităţile curriculare.

Natura, prietena noastră…

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

gradinita Scoala Altfel08Pornind de la convingerea că de la cea mai fragedă vârstă, copiii reuşesc să iubească şi să înţeleagă tainele naturii şi că fiecare copil poate deveni un prieten al naturii, s-a derulat acţiunea „Apa- sursa vieţii”, în cadrul Proiectului de Parteneriat „Natura, prietena noastră”, încheiat între Grădiniţa cu P.P. Step By Step nr.12 şi Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii 1 Decembrie 1918, prin intermediul Cercului Ştiinţific Studenţesc Ingineria Mediului şi Cercul de Topografie şi Cadastru Student Cod

Studenţii din cadrul Cercului Ştiinţific Ingineria Mediului, prezenţi la această acţiune, l-au prezentat pe Floppy- peştişorul, care le-a povestit preşcolarilor despre indiferenţa omului faţă de natură, rugându-i pe aceştia să-i cureţe mediul de viaţă- specific peştilor, pentru o viaţă sănătoasă şi transmiţând mesajul: „APA ÎNSEAMNĂ VIAŢĂ, VIAŢA ÎNSEAMNĂ APĂ!”

Copiii grupei Licuricii, îmbracaţi în costume ecologice cu roluri de ecologişti, flori, apă curată, apă murdară, iepuraşi, au prezentat studenţilor şi colegilor de la Grădiniţa Step by Step Nr.12, sceneta „Apa- sursa vieţii”

Copiii au înţeles mesajul transmis atât de invitaţi cât şi de „micii ecologiştu”, promiţând că vor proteja natura.

Culori pentru… viitoarele flori

Primăria Alba Iulia în parteneriat cu IPEC S.A. a demarat Campania centrată pe creativitate “Culori pentru..viitoarele flori”, în care au fost implicaţi şi copiii Grădiniţei nr.12.

Drept urmare, copiii grupelor mari şi mijlocii au decorat cu multă implicare vasele de ceramică primite, fiecare vas fiind personalizat după dorinţa, imaginaţia şi talentul fiecăruia cu flori, nori, iarbă, soare, urmând ca acestea să fie expuse la Alba Mall pentru a fi jurizate de către elevii Liceului de Arte “Regina Maria”.

[nggallery id=280]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea