Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Copiii de la Şcoala Gimnazială ,,Singidava’’ l-au primit pe Moş Crăciun la Centrul Social Creştin ,,Haltă Cugir’’

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

singidava cugir011Peste 100 de copii aparţinând Şcolii Gimnaziale ,,Singidava’’ Cugir, au avut marea bucurie de-al avea ca oaspete pe mult aşteptatul Moş Crăciun, care anul acesta a vnit cu desaga plină de daruri. Evenimentul s-a petrecut la Centrul Social ,,Haltă’’ Cugir, o locaţie amenajată în urmă cu şapte ani, care a devenit după cum ne spunea directorul centrului, Gheorghe Cioran, un loc de sprijin pentru multe familii nevoiaşe, în special pentru copii.

,,Şi anul acesta ne-am gândit să pregătim pachete cu dulciuri pentru 300 de copii aparţinând atât Şcolii Gimnaziale ,,Singidava’’, dar şi pentru alţi copii din oraş, proveniţi din familii sărace. La aceste preocupări se mai adaugă şi faptul că am donat alimente pentru 50 de familii care la fel ca şi noi aşteaptă  să vină sărbătorile. Ne bucură faptul că în cadrul acţiunilor noastre am avut un sprijin real din partea conducerii Şcolii Gimnaziale ,,Singidava’’, a doamnei directoare Gabriela Lupu, instituţie cu care avem un parteneriat de mai multi ani şi împreună cu care derulăm, activităţi social-culturale’’, ne-a declarat Gheorghe Cioran.

Copiii şi-au exprimat bucuria şi recunoştinţa pentru darurile primate, oferind Moşului şi celorlalţi participanţi, un frumos program artistic adecvat sărbătorilor care se apropie, din care n-au lipsit colinzile, concertul susţinut de formaţia de mandoline(pregătită de Marius Besoiu), scenetele, grupurile vocale şi poezia.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2815]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea