Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Copiii care se bucură de vacanță în tabăra din Ighiu, au primit vizita polițiștilor: Au vorbit despre prevenirea violenţei, a bullyingului, a victimizării din furturi și accidentelor rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Copiii care se bucură de vacanță în tabăra din Ighiu, au primit vizita polițiștilor: Au vorbit despre prevenirea violenţei, a bullyingului, a victimizării din furturi și accidentelor rutiere

La data de 30 iunie 2022, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, ai Biroului Siguranță Școlară, ai Serviciului Rutier, ai Serviciului Pentru Acțiuni Speciale și cei ai Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia s-au întâlnit, pe terenul de sport din localitatea Ighiu, cu copiii care se bucură de vacanță în tabăra din Ighiu.

Au fost dezbătute teme privind prevenirea violenţei, a bullyingului, a victimizării din furturi și accidentelor rutiere, iar specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au prezentat aspecte referitoare la consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

De la întâlnire nu au lipsit câinii de patrulare din dotarea Serviciului de Ordine Publică, care, împreună cu conducătorii lor, au făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor, care i-au răsplătit cu aplauze și mângâieri.

Întâlnirea polițiștilor cu copiii a fost realizată cu sprijinul Primăriei Comunei Ighiu.

În săptămâna care se încheie, polițiștii, împreună cu partenerii instituționali în organizarea de activități informativ – preventive, au avut întâlniri și cu minorii aflați în case de tip familial din Alba Iulia, Stremț și Vingard.

Au fost discutate aspecte legate de siguranță și au fost oferite sfaturi în scopul prevenirii consumului de droguri, fiind evidențiate consecințele devastatoare pe care drogurile, dar și alcoolul și tutunul le au asupra sănătății unei persoane tinere.

Poliţiştii continuă să desfăşoare activităţi preventive în locurile de agrement, la școlile de vară sau în casele de tip familial. În același timp, sunt realizate instruiri cu reprezentanții societăților comerciale cu privire la interdicția de a vinde alcool sau tutun minorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea