FOTO| Copacii din centrul Municipiului Alba Iulia, ,,feliați” în această după-masă de către autorități. Mihai Coșer: ,,Merg să pun cărbuni în tramvai, vă pup!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cetățenii Municipiului Alba Iulia s-au ,,trezit” pe parcursul acestei zile cu un peisaj mai puțin plăcut de către mulți. Un număr important de copaci care se găseau pe marginile drumurilor orașului au început rând pe rând să fie ,,feliați” de către autoritățile locale.

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Mihai Coșer a abordat această problemă, punând sub semnul întrebării natura și scopul acestei acțiuni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

,,E oficial, de trist!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Încă 3 metri cubi, lemn dătător de oxigen, s-au văzut retezați, de pe un bulevard din Alba Iulia.
Semn clar că Toporaș Vasile Pomișor, responsabil tăieri colective, a intrat până-n miezul franzelei.
Înainte să aflu că s-a autorizat „lucrarea”, cam în același timp în care a aflat și primarul, m-am trezit cu buștenii în feed-ul de Facebook.
PIUA! Nu vă grăbiți să mă înjurați! Fiți limpezi, nu pătimași!

În fapt, mă bucur că au intrat în priză toate firmele primăriei. Dar nu mă bucur că lucrează degeaba, având în vedere că cel mai recent „chiuretaj” nu e justificat.
O, da: Gabi a fost cinstit când a spus că nu știa că azi se taie. Poate. La fel de cinstit și când a spus că se vor planta alți arbori, în locul celor tăiați. În schimb, înainte de a-și împlini promisiunea, ar trebui să se pună-n cumpănă, că buturuga mică răstoarnă alianța mare.

De facto
Știu că orice dojană, atrage după sine riposta. Unora. Chestia e, însă, așa: zona de unde s-a tăiat azi, e parte a unui proiect european de mâine. Despre care Gabi știe, se face că nu știe sau ar trebui să afle.

Pe scurt, proiectul de mobilitate urbană, respectiv lotul 1, va reconfigura total zona. Cu linie de autobuz dedicată, trotuar modificat etc. Deci, până la finalizarea licitației pentru proiect tehnic e inutil să acționezi în zonă. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca manevra finală să te oblige să scoți ce promiți că plantezi. Practic, ar fi trebuit ca primăria să se abțină de la astfel de gesturi, până e clar cum și ce se va întâmpla acolo. În rest, liber la polemici.

Merg să pun cărbuni în tramvai, vă pup!” Acesta a fost mesajul lui Mihai Coșer, în legătura cu decizia autorităților.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419