Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Copacii din centrul Municipiului Alba Iulia, ,,feliați” în această după-masă de către autorități. Mihai Coșer: ,,Merg să pun cărbuni în tramvai, vă pup!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii Municipiului Alba Iulia s-au ,,trezit” pe parcursul acestei zile cu un peisaj mai puțin plăcut de către mulți. Un număr important de copaci care se găseau pe marginile drumurilor orașului au început rând pe rând să fie ,,feliați” de către autoritățile locale.

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Mihai Coșer a abordat această problemă, punând sub semnul întrebării natura și scopul acestei acțiuni.

,,E oficial, de trist!

Încă 3 metri cubi, lemn dătător de oxigen, s-au văzut retezați, de pe un bulevard din Alba Iulia.
Semn clar că Toporaș Vasile Pomișor, responsabil tăieri colective, a intrat până-n miezul franzelei.
Înainte să aflu că s-a autorizat „lucrarea”, cam în același timp în care a aflat și primarul, m-am trezit cu buștenii în feed-ul de Facebook.
PIUA! Nu vă grăbiți să mă înjurați! Fiți limpezi, nu pătimași!

În fapt, mă bucur că au intrat în priză toate firmele primăriei. Dar nu mă bucur că lucrează degeaba, având în vedere că cel mai recent „chiuretaj” nu e justificat.
O, da: Gabi a fost cinstit când a spus că nu știa că azi se taie. Poate. La fel de cinstit și când a spus că se vor planta alți arbori, în locul celor tăiați. În schimb, înainte de a-și împlini promisiunea, ar trebui să se pună-n cumpănă, că buturuga mică răstoarnă alianța mare.

De facto
Știu că orice dojană, atrage după sine riposta. Unora. Chestia e, însă, așa: zona de unde s-a tăiat azi, e parte a unui proiect european de mâine. Despre care Gabi știe, se face că nu știe sau ar trebui să afle.

Pe scurt, proiectul de mobilitate urbană, respectiv lotul 1, va reconfigura total zona. Cu linie de autobuz dedicată, trotuar modificat etc. Deci, până la finalizarea licitației pentru proiect tehnic e inutil să acționezi în zonă. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca manevra finală să te oblige să scoți ce promiți că plantezi. Practic, ar fi trebuit ca primăria să se abțină de la astfel de gesturi, până e clar cum și ce se va întâmpla acolo. În rest, liber la polemici.

Merg să pun cărbuni în tramvai, vă pup!” Acesta a fost mesajul lui Mihai Coșer, în legătura cu decizia autorităților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea