Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Continuă lucrările pentru extinderea centrului comercial Alba Mall. Terenul destinat construcției începe să prindă contur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| Continuă lucrările pentru extinderea centrului comercial Alba Mall. Terenul destinat construcției începe să prindă contur

Continuă lucrările pentru extinderea centrului comercial Alba Mall, astfel terenul propun construcției începe să prindă conturul noii construcții.

Lucrările pentru noua construcție sunt estimate spre finalizare la data de 1 Decembrie 2021.

Extinderea complexului comercial se va realiza pe partea de Nord cu un regim de înălțime de P+1 și pe latura de Vest cu un regim de înalțime P.

YouTube video

Accesul în spațiile extinse din partea de Nord se va realiza din interiorul centrului comercial (asemeni tuturor spațiilor și dotărilor deja existente) și din exterior din parcarea propusă în proiect.

Accesul în spațiile extinse din partea de Vest se va realiza din exteriorul centrului comercial, lângă accesul principal, din parcarea existentă. Pe lângă cele 285 de parcaje existente se vor amenaja încă 140.

De asemenea, în cadrul Hotărârii Consiliului Local Alba Iulia, din data de 30 octombrie 2018, a fost aprobată construcția unui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului din fața centrului comercial.

Sensul giratoriu se va amenaja pe strada Tudor Vladimirescu in partea de Nord. Cu forma eliptica, acesta va masura o lungime de 51 metri si o latime maxima de 25 metri si minima de 20.30 metri.

Amenajarea giratoriului va ocupa atat teren din domeniul public, cat si teren aflat in proprietatea privata a Primariei Alba Iulia (in prezent utilizat de SC Mall Alba SRL). Distanta dintre cele doua centre ale giratoriului este de 26.00 de metri, iar pentru o fluidizare a traficului cat mai optima se propune o latime a profilului de 8.50 metri.

[nggallery id=8147]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea