Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Consiliul Național al PNL: Blaga și Gorghiu vor scoaterea PSD de la guvernare. Participă și o delegație din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă, 31 ianuarie, la Palatul Parlamentului, în prezența a peste 1000 de delegați dintre care și 32 din județul Alba. Blaga și Gorghiu au arătat, potrivit Realitatea.net, că vor scoaterea PSD de la guvernare.

Consiliul national PNL04Totodată, Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus participanților înainte de a critica pe alţii, PNL trebuie să se uite „în curtea sa” , arătând că nu sunt încă suficiente pârghii de a face curăţenie în partid, dar voinţă există.

Ea a mai spus că Klaus Iohannis a câştigat Preşedinţia pentru că nu a subestimat electoratul.

Gorghiu a spus că PNL nu trebuie să lase PSD la guvernare deoarece “acest partid are o capacitate imensă de regenerare în rău”.

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a avertizat, sâmbătă, ca PNL să aibă grijă în privinţa desemnării oamenilor în viitorul guvern, arătând că aceştia nu trebuie să-şi facă calificarea la locul de muncă şi să nu poată fi atacaţi pe corupţie.

Blaga a spus, la Consiliul Naţional al PNL, că este nevoie de un program de guvernare al PNL care să fie în accord cu proiectul politic România lucrului bine făcut şi a atenţionat în privinţa oamnilor care vor fi desemnaţi în viitorul guvern. El a spus că PNL trebuie să scoată cât mai repede PSD de la guvernare deoarece Victor Ponta, după 6 luni în care a fost “pisicuţ”, acum repetă toate relele pe care le-a făcut până acum, potrivit Realitatea.net.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit pentru a finaliza procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL şi fostului PDL, dar şi pentru a adopta linia politică pe care o vor urma liberalii în acest an, în special în Parlament.

Din Alba sunt prezenți: Mircea Hava, Ion Dmitrel, Alexandru Peres, Adronescu Rodica, Tudor Ponoran, Aurel Voicu, Virgil Tatar, Marius Hategan, Rdu Rosian, George Sinca, Ștefan Bardan, Corneliu Olar, Slviu Ponoran, Paul Voicu, Sorin Bumb, Raul Tudorașcu, Nicolae Albu, Marius Ceteraș, Adrian Bogdan Teban Adrian , Teodor Atanasiu, Dan Simedru, Florin Roman, Hosan Horațiu  Pleșa Gabriel  Nicușor Mihai, Dumitru Fulea, Cornel Berindei, Cristian Pașca, Constantin Jinar, Elena Ignat,  Cristian Radu, potrivit informațiilor furnizate de membrii PNL.

[nggallery id=2980]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea