FOTO Consiliul Național al PNL: Blaga și Gorghiu vor scoaterea PSD de la guvernare. Participă și o delegație din Alba

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă, 31 ianuarie, la Palatul Parlamentului, în prezența a peste 1000 de delegați dintre care și 32 din județul Alba. Blaga și Gorghiu au arătat, potrivit Realitatea.net, că vor scoaterea PSD de la guvernare.

Consiliul national PNL04Totodată, Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus participanților înainte de a critica pe alţii, PNL trebuie să se uite „în curtea sa” , arătând că nu sunt încă suficiente pârghii de a face curăţenie în partid, dar voinţă există.

ELIT

Ea a mai spus că Klaus Iohannis a câştigat Preşedinţia pentru că nu a subestimat electoratul.

Gorghiu a spus că PNL nu trebuie să lase PSD la guvernare deoarece “acest partid are o capacitate imensă de regenerare în rău”.

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a avertizat, sâmbătă, ca PNL să aibă grijă în privinţa desemnării oamenilor în viitorul guvern, arătând că aceştia nu trebuie să-şi facă calificarea la locul de muncă şi să nu poată fi atacaţi pe corupţie.

Blaga a spus, la Consiliul Naţional al PNL, că este nevoie de un program de guvernare al PNL care să fie în accord cu proiectul politic România lucrului bine făcut şi a atenţionat în privinţa oamnilor care vor fi desemnaţi în viitorul guvern. El a spus că PNL trebuie să scoată cât mai repede PSD de la guvernare deoarece Victor Ponta, după 6 luni în care a fost “pisicuţ”, acum repetă toate relele pe care le-a făcut până acum, potrivit Realitatea.net.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit pentru a finaliza procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL şi fostului PDL, dar şi pentru a adopta linia politică pe care o vor urma liberalii în acest an, în special în Parlament.

Din Alba sunt prezenți: Mircea Hava, Ion Dmitrel, Alexandru Peres, Adronescu Rodica, Tudor Ponoran, Aurel Voicu, Virgil Tatar, Marius Hategan, Rdu Rosian, George Sinca, Ștefan Bardan, Corneliu Olar, Slviu Ponoran, Paul Voicu, Sorin Bumb, Raul Tudorașcu, Nicolae Albu, Marius Ceteraș, Adrian Bogdan Teban Adrian , Teodor Atanasiu, Dan Simedru, Florin Roman, Hosan Horațiu  Pleșa Gabriel  Nicușor Mihai, Dumitru Fulea, Cornel Berindei, Cristian Pașca, Constantin Jinar, Elena Ignat,  Cristian Radu, potrivit informațiilor furnizate de membrii PNL.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Ionica 1 februarie 2015 at 10:30

Doresc noului guvern succesuri. Cei ma reprezentativi ministrii vor fi: La Industrie Videanu la Justitie Bica la Interne Blaga la Armata Atanasiu La Mediu Todea la Transporturi Hava si la Diaspora Dumitrel.

Comentariile sunt oprite