Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Conferința Organizației de Femei Social Democrate Cugir. Dr. Julieta Isarie, realeasă în funcția de președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de evenimente a Centrului Cultural Cugir a găzduit miercuri seara, Conferința Organizației de Femei Social Democrate Cugir (OFSD), eveniment la care au fost prezente un număr de 71 de participante delegate din cadrul organizațiilor constituite pe structura secțiilor de votare.

Pe ordinea de zi a reuniunii s-au aflat: Darea de seamă a biroului organizației locale de femei de la ultimele alegeri și până în prezent; Alegerea președintelui organizației, a vicepreședinților, secretarului și a membrilor biroului local al PSD.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Delegații la conferință au ales prin vot deschis, un birou format din 21 de membrii: 1 președinte, 5 vicepreședinți, 1 secretar și 16 membri. Conferința a reales-o în funcția de președinte pe dr. Julieta Isarie – medic de familie în Cugir, iar ca vicepreședinți au fost aleși: Monalisa Borza, Mihaela Bota, Mihaela Cutean, Ancuța Mizgai, Mihaela Găldău. Ana Guia a fost aleasă în funcția de secretar.

În calitatea de membru în biroul Organizației de Femei Cugir a PSD au fost alese: Aurora Bâldea, Ana Maria Filimon, Dorina Julean, Maria Borza, Alina Longodor, Rozalia Mihu, Crinela Miclea, Sorina Mărginean, Rodica Mihai, Daniela Petru Popescu, Ana Picoș, Roxana Prunean, Ancuța Pârvan, Dumitrița Radu, Maria Vasilcan, Ileana Todoran. La reuniune au luat parte în calitate de invitați: Marcela Dărămuș – președinte al OFSD Alba, Narcisa Bărbuleț – președinte al OFSD Municipiul Alba Iulia, Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD, alți membrii ai biroului local al PSD Cugir.

Atât Marcela Dărămuș cât și Mircea Trifan au ținut să felicite în alocuțiunile lor, noul birou ales, au adus mulțumiri președintei pentru rezultatele obținute în mandatele anterioare (în calitatea de lider) și le-au urat aleselor mult success în activitatea de viitor.

(C.P.)

[nggallery id=7703]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea