Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Concursuri de colaje și educație rutieră marca IPJ Alba. Vezi școlile câștigătoare!

Bogdan Presecan

Publicat

în

7 iunie 2013 | Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate zilei de 1 Iunie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI, au continuat şi în zilele de miercuri 05 şi vineri 07 iunie 2013.

Potrivit IPJ Alba, “Grădiniţa cu Program Normal nr. 2 din municipiul Aiud a fost gazda concursului de colaje intitulat „Atenţie! Circul şi eu!” , din data de 5 iunie, la care au participat peste 250 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din Aiud.

Copii şi-au prezentat creaţiile cu tematică rutieră iar un juriu format din inspector de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.

În final, toţi concurenţii au fost răsplătiţi pentru interesul manifestat şi implicarea în cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră destinate pietonilor.

Azi, 7 iunie 2013, la Liceul cu Program Sportiv din municipiul Sebeş s-a desfășurat etapa judeţeană a concursului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”.

La concurs au participat echipaje de la 5 unităţi de învăţământ gimnaziale şi liceale din judeţul Alba iar competiţia a constat în 3 probe, una teoretică (de cunoaştere a regulilor de circulaţie rutieră) şi două probe practice (de îndemânare în parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon şi respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul școală).

La secţiunea „liceu”, pe locul I s-au clasat elevii Colegiului Naţional Titu Maiorescu din Aiud, locul II a fost ocupat de echipajul de la Colegiul Naţional Lucian Blaga – Sebeş iar locul III de cel de la Liceul Tehnologic Ciumbrud.

La secţiunea „gimnaziu”, pe locul I s-au clasat elevii Colegiului Naţional Lucian Blaga – Sebeş, locul II a fost ocupat de echipajul de la Colegiul Naţional Titu Maiorescu din Aiud iar pe locul III s-au situat elevii de la Liceul Tehnologic Ciumbrud.

Premianţii au fost răsplătiți cu diplome, medalii şi premii oferite cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba iar toţi participanţii au primit diplome.

Premiile au fost înmânate câştigătorilor, de către președintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Ion Dumitrel, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar şef de poliţie Laurenţiu Crişan şi de către domul Adrian Bogdan, viceprimarul municipiului Sebeş.

Pe lângă rolul educativ, astfel de concursuri dezvoltă tinerilor spiritul de competiţie şi atitudinea de fair – play.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea