Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Concursul ”Micii Pietoni” organizat de IPJ Alba, cu ocazia ”Zilei Internaționale a Copilului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia, s-a desfășurat, miercuri, 27 mai, concursul „Micii pietoni”, la care au participat 7 echipaje cu câte 3 preşcolari din grupa mare, de la grădiniţele din municipiu.

9Participanţii au parcurs 3 probe, una de cunoştinţe cu tematică rutieră, despre regulile de circulaţie pietonală, la cea de-a doua probă cei mici au avut posibilitatea să aleagă între a recita o poezie sau a interpreta un cântec cu tematică rutieră, iar ultima probă a constat într-o probă de îndemânare și perspicacitate în parcurgerea unui traseu, pe hârtie.

Toți copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni iar la final, toţi au primit permise de buni pietoni, diplome și o diversitate de premii acordate cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, continuă, conform programului, următoarea activitate fiind desfășurată vineri, 29 mai a.c., la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, când va avea loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

[nggallery id=540]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea