Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Concert aniversar cu artiști de top, la Alba Iulia, în ultima seară din cadrul Alba Fest 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Fest 201503Artiștii români Sore, Smiley, Cabron, Dorian, Speak, Alex Velea și formația Radio Killer au adunat, duminică, în Cetetea de la Alba Iulia peste 10.000 de persoane, în ultima seară din cadrul Alba Fest 2015.

Astfel, în ultima seară din cadrul Zilelor Orașului Alba Iulia, denumite Alba Fest, au fost invitați să întrețină atmosfera unii dintre cei mai în vogă interpreți români – spre deosebire de ziua de sâmbătă când vedeta a fost muzicianul din Bosnia și Herțegovina Goran Bregović.

Miile de localnici și turiști din Cetatea Alba Carolina, începând de la cei mai mici până la cei mai mari, de toate culturile și categoriile sociale, au petrecut împreună într-un mod cât se poate de pașnic și civilizat. Un public exemplar a fost cel de sâmbătă și de dumunică la Alba Iulia.

Alba Fest 201541În deschidere, Velea a înnebunit fetițele

Artistul Alex Velea a fost primul care a concertat duminică seara, piesele sale fiind mai cu seamă pe placul fetelor. Mii se persoane au empatizat cu artistul și au răspuns pozitiv la solicitările sale.

Radio Killer – prima surpriză a serii

Deși nu era anunțată în program, pe scena din Piața Cetății a concertat și trupa de muzică dance Radio Killer.

Toți interpreții au fost primiți cu multă căldură și aplauze.

Smiley, un artist îndrăgit de albaiulieni  

Alba Fest 201508Unul dintre cele mai așteptate concerte a fost cel al artistului Smiley care a închis evenimentul. La final, acesta a răspuns câtorva întrebări ale jurnaliștilor.

”La Alba Iulia a fost de senzație. Întotdeauna când vin aici mă simt foarte bine – publicul e foarte mișto. Mă bucur că oamenii cântă împreună cu noi și ne primesc cu multă căldură”, a spus Smiley. Întrebat dacă a găsit vreo diferență între publicul din Alba Iulia și cel din alte orașe, interpretul a precizat că ”reacționează diferit la anumite piese. Celor din Alba Iulia cred că le-a plăcut ”Acasă”, ”Cai Verzi”, ”În lipsa mea”. În general, reacționează bine la piesele care le cunosc mai bine. Eu în concerte mai cânt și piese pe care ei nu le știu de la radio”, a afirmat Smiley.

Onorariul artiștilor care au concertat duminică seara a fost de 22.000 de euro. Din acești bani Primăria Alba Iulia a plătit și masa, cazarea, transportul etc.

Bugetul Alba Fest 2015 se ridică la circa 580.000 de lei.

Dragoș SUCIU

[nggallery id=609]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea