Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Coliziune între o mașină a POLIȚIEI și un autoturism, la sensul giratoriu de la intrare în Alba Iulia. UPDATE: Oamenii legii erau în misiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între o mașină a poliției și un autoturism care circula regulamentar, în sensul giratoriu de la intrarea în Alba Iulia, care face legătura între strada Alexandru Ioan Cuza, DN 1 și șoseaua de centură.

UPDATE: IPJ Alba a transmis, la scurt timp de la publicarea acestei știri, că polițiștii se aflau în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, când s-a produs accidentul. ”Mergeau spre Sântimbru deoarece în zona respectivă s-au creat coloane de mașini din cauza că se lucrează la carosabil. Scopul era fluidizarea circulației”, potrivit IPJ Alba.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: O femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de o Salvare. Ea este în afara oricărui pericol.

”Este vorba de o tamponare. Până la urmă o femeie a suferit un atac de panică și a venit și a preluat-o salvarea, deci e în afara oricărui pericol. Autoturismul de la poliție a intrat pe sensul opus de mers la intersecția dintre DN1 și Alexandru Ioan Cuza, deci la sensul giratoriu, și a intrat în coliziune frontală cu un auto care circula regulamentar”, a spus ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Întrebat dacă mașina poliției era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, ofițerul de serviciu a răspuns: ”Nu mi s-a transmit aspectul acesta, până nu primesc raportul exact nu vă pot spune”.

UPDATE: Reprezentanții Poliției Alba au revenit, apoi, și au transmis că mașina de poliție se afla în misiune și a intrat în sensul giratoriu pe sensul opus de mers deoarece nu puteau înainta din cauza coloanelor de mașini. Aceasta a fost soluția aleasă de polițiști, potrivit IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea