Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Coliziune între o mașină a POLIȚIEI și un autoturism, la sensul giratoriu de la intrare în Alba Iulia. UPDATE: Oamenii legii erau în misiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, între o mașină a poliției și un autoturism care circula regulamentar, în sensul giratoriu de la intrarea în Alba Iulia, care face legătura între strada Alexandru Ioan Cuza, DN 1 și șoseaua de centură.

UPDATE: IPJ Alba a transmis, la scurt timp de la publicarea acestei știri, că polițiștii se aflau în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, când s-a produs accidentul. ”Mergeau spre Sântimbru deoarece în zona respectivă s-au creat coloane de mașini din cauza că se lucrează la carosabil. Scopul era fluidizarea circulației”, potrivit IPJ Alba.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: O femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de o Salvare. Ea este în afara oricărui pericol.

”Este vorba de o tamponare. Până la urmă o femeie a suferit un atac de panică și a venit și a preluat-o salvarea, deci e în afara oricărui pericol. Autoturismul de la poliție a intrat pe sensul opus de mers la intersecția dintre DN1 și Alexandru Ioan Cuza, deci la sensul giratoriu, și a intrat în coliziune frontală cu un auto care circula regulamentar”, a spus ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Întrebat dacă mașina poliției era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, ofițerul de serviciu a răspuns: ”Nu mi s-a transmit aspectul acesta, până nu primesc raportul exact nu vă pot spune”.

UPDATE: Reprezentanții Poliției Alba au revenit, apoi, și au transmis că mașina de poliție se afla în misiune și a intrat în sensul giratoriu pe sensul opus de mers deoarece nu puteau înainta din cauza coloanelor de mașini. Aceasta a fost soluția aleasă de polițiști, potrivit IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea