Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Colegiul Economic din Alba Iulia şi-a premiat absolvenţii! Momente emoţionante la Casa de Cultură a Studenţilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Colegiul Economic Dionisie Pop Martian53Unul dintre cele mai emoţionante evenimente pentru elevi, profesori şi părinţi care a făcut tradiţie la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia este Gala Absolvenţilor. Cele şase clase din an terminal ale liceului s-au întâlnit astăzi, de la ora 15.00, la Casa de Cultură a Studenţilor pentru a petrece ultimele momente împreună în calitate de colegi şi pentru ca cei mai buni să fie premiaţi.

La începutul evenimentului directorul Dan Anca a ţinut un scurt discurs prin care a mulţumit colegilor şi profesorilor diriginţi, responsabili de educaţia absolvenţilor. Colegiul Economic Dionisie Pop Martian17Acesta a fost însoţit de Alina Turlea, şeful promoţiei 2010 – 2014, care a primit aplauzele cuvenite pentru munca depusă. Fiecare clasă, însoţită de profesorul diriginte a urcat pe scenă, elevii primind diplome de absolvenţi, premii şi menţiuni. Prin intermediul unui filmuleţ, fiecare clasă şi-a adus aminte de cele mai frumoase, grele şi emoţionante momente din anii de liceu. Astfel am aflat că elevii au fost împreună la ore, la bibliotecă, la cafea, la plimbăre, au fost prieteni în momentele grele şi nu în ultimul rând, tovarăşi de pahar.

Colegiul Economic Dionisie Pop Martian68Un astfel de moment nu poate decât să-ţi ofere satisfacţie şi puterea de a merge mai departe însă pentru absolvenţi urmează cel mai greu moment de până acum, examenul de „maturitate”, decisiv în viitorul profesional.

Astfel profesorii Colegiului Economic au scos pe „piaţă” o nouă generaţie de absolvenţi care se pregătesc pentru învăţământul universitar, sau, de ce nu, pentru a intra direct în piaţa munci. Pentru rezultatele obţinute în calitate de preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor din Alba, Andrei Popa a primit din partea directorului Dan Anca, premiul de excelenţă.

Şi pentru că orice sfârşit e un nou început, iar orice început merită sărbătorit elevii Colegiului Economic din Alba Iulia vor avea vineri la Mercur ultima petrecere, dar în niciun caz cea din urmă, petrecerea de banchet.

[nggallery id=1837]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea