Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cofetăria ”Corina” din Aiud s-a făcut cochetă. Devoratorii de dulciuri sunt așteptați într-un spațiu mult mai generos și rafinat. Cum arată după o lună de renovări

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cofetaria corina aiud58Cofetăria ”Corina” din centrul municipiului Aiud și-a redeschis, joi, porțile, într-o nouă înfățișare. După aproximativ o lună de zile de renovări și remodelări, devoratorii de dulciuri sunt primiți acum într-un spațiu cochet, de trei ori mai mare decât cel dinainte, amenajat cu gust și atenție la detalii.

Curioși de noua înfățișare și dornici să se răsfețe cu o prăjitură, sute de oameni au călcat pragul cofetăriei, iar așa cum se cade la un astfel de eveniment, aceștia au fost serviți cu șampanie și bunătăți din partea casei.

Cetățenii orașului Aiud se pot mândri, începând de luna aceasta, cu o cofetărie ”ca la carte”, unde, într-o ambianță plăcută, își pot răsfăța papilele gustative cu tot felul de delicii cu senzație, ori de câte ori li se face poftă de ceva dulce.

cofetaria corina aiud05Îmbinând stilul clasic cu cel modern, patronii cofetăriei ”Corina” au reușit să creeze un loc unic, demn pentru o zonă centrală. Noutatea principală față de vechiul local este spațiul mult mai generos (150mp), compartimentat în trei încăperi, dar și mobilierul, tapetul ”colorat” și rafturile pline de vaze cu flori, care i-au dat cofetăriei ”o altă ținută”, un alt design.

În vitrinele atrăgătoare ale cofetăriei stă la raft o gamă largă de produse realizate după rețete originale, de la prăjituri delicioase, torturi de toate felurile, cheesecake-uri și mousse-uri, la tarte cu fructe și multe altele. De asemenea, din meniu nu lipsesc produsele de patiserie, precum vol-au-vent cu cremă de brânză, rulouri cu cașcaval, miniștrudele, cozonaci, saleuri, sărățele, etc.

cofetaria corina aiud08Per total, ”Corina” are cam toate produsele pe care ți le închipui că le poți găsi la o cofetărie. Aiudenii și toți cei care ajung aici, își pot savura în liniște cafeaua de dimineață alături de o prăjitură sau se pot răsfăța cu o pauză dulce în timpul zilei de lucru. La fel de bine pot poposi și la ceas de seară, pentru o întâlnire cu ”povești dulci” între prieteni.

Cofetăria ”Corina” organizează și evenimente speciale, precum majorate, mese festive sau conferințe și alte evenimente business. Programul de funcționare al acesteia este zilnic, în intervalul orar 8.00 – 20.00 (cu posibilitate de prelungire în cazul unor eventuale evenimente).

cofetaria corina aiud36Cu o tradiție de aproape două decenii, lanțul de cofetării ”Corina” este o afacere de familie pornită în 1999, care s-a extins treptat prin adăugarea de sortimente variate în meniu și ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere. Cofetăria din centrul municipiului Aiud (strada Transilvaniei 14. A) este cea de-a șaptea afacere a familiei Fodoran, care mai deține cinci puncte de lucru în Alba Iulia și încă unul în Aiud, pe variantă.

Citiți și MESAJE de Ziua Femeii

Vă prezentăm mai jos câteva imagini ”dulci” de la redeschidere:

[nggallery id=1710]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea