Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Coadă mare la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba în ultima zi de plată

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

finante05Astăzi, 25 iunie a fost ultima zi pentru plăţile anticipate aferente trimestrului al II-lea din anul curent la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba. Pe parcursul întregi zile la cele două ghişee deschise coada a fost de aproximativ 10 – 15 persoane. Cei care aşteptau să plătească erau reprezentanţi ai întreprinderilor individuale, familiale sau persoane fizice autorizate.

De asemenea, contribuabilii care desfăşoară activităţi independente sau profesii libere au avut obligaţia să plătească la unitatea fiscală de domiciliu al contribuabilului contribuţia de asigurări sociale (CAS) în cotă de 31,3% şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) în cotă de 5,5 % reprezentând plăţile anticipate aferente trimestrului  al II-lea al anului 2013.

Contribuabilii au putut plăti impozitul pe venit şi contribuţiile sociale până marţi, 25 iunie, la trezoreria de care aparţine unitatea fiscală în raza căreia au domiciliul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinu, fără a mai avea nevoie de pașaport, cu o singură condiție, conform unei măsuri anunțate de guvernul de la Ankara. Citește și: Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea