Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Circulaţie îngreunată pe DJ 107, între Alba Iulia şi Ciugud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier pe DJ 107 între municipiul Alba Iulia şi localitatea Ciugud se desfăşoară cu dificultate, în special peste râul Ampoi şi în zona fabricii Supremia. Şoferii a căror autoturisme nu sunt echipate pentru condiţii de iarnă sunt sfătuiţi să nu circule pe acest traseu, pentru că riscă să rămână blocaţi în zăpadă.

Potrivit reprezentanţilor DPL Alba, cei care asigură deszăpezirea drumurilor judeţene, se intervine în tot judeţul, în funcţie de viabilitatea drumului, respectiv de cât de mare este traficul pe acel drum.

Dan Popescu, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Alba, a declarat că urmează ca pe DJ 107 să se intervină din nou cu utilajele de deszăpezire şi cu materiale antiderapante. Acesta a mai declarat că DPL Alba are pe stoc aproape 3.000 de mc de materiale antiderapante, ceea ce reprezintă 1/3 din necesarul alocat pentru deszăpezire iarna trecută. Procurarea materialelor se face progresiv, iar chiar dacă în unele judeţe au fost semnalate probleme cu stocurile, drumarii din Alba sunt asiguraţi în ceea ce priveşte materialele necesare pentru deszăpezire.

Potrivit celor de la DPL, există probleme punctuale în zona podurilor, unde şoferii trebuie să reducă viteza şi să circule cu atenţie maximă, întrucât sub stratul de zăpadă s-a format în multe situaţii un strat de gheaţă.
Nu există la ora actuală (miercuri orele 15.00) niciun drum blocat în judeţul Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea