FOTO: Circulație blocată, miercuri dimineața, în apropierea Tribunalului din Alba Iulia

*Un șofer neatent a smuls cablurile de telefonie și TV de pe un stâlp din zonă

fire rupte04Circulația autoturismelor a fost blocată în această dimineață, pentru aproape o oră, în municipiul Alba Iulia, la intersecția străzilor Regina Maria cu Iuliu Maniu, după ce un șofer aflat la volanul unui autovehicul cu gabarit mare a smuls mai multe cabluri care traversau strada.

ELIT

Deoarece inițial nu se știa dacă între respectivele cabluri căzute pe șosea se află și unele de curent, perimetrul a fost asigurat până la sosirea echipajelor de la Electrica.

Defecțiunea a fost remediată în scurt timp iar în acest moment se fac cercetări pentru depistarea celui care a provocat incidentul.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Stareta 8 ianuarie 2014 at 17:29

La salata de cabluri care se afla pe fiecare stalp nu este de mirare.Daca va uitati mai atent in tot orasul este aceeasi situatie. Sunt stalpi care arata ca pomul de Craciun.Cabluri intortocheate in toate directiile.Nu este o legislatie in acest sens ? Am inteles ca acolo unde este instalat un stalp de la Electrica se pot lega si cei de la Romtelecom si celelalte televiziuni. Dar o ordine ar trebui sa fie. Sunt stalpi unde cablurile sunt asa de jos,unele atarna chiar pe jos si nu intereseaza pe nimeni.Mergeti pe alee spre Micesti,peste drum de Kaufland si in alte parti ale orasului.Oare peste tot sunt soferii de vina?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...