Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș: Trupul, găsit după aproape 4 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș: Trupul, găsit după aproape 4 ore

Alexandru M., un tânăr de numai 20 de ani din Petrești, și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină petrecut vineri, 15 martie, în jurul orei 4.00, pe drumul spre Petrești.

Citește și: Tânărul DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș, găsit după câteva ore pe câmp, la 12 metri de mașină

Potrivit IPJ Alba, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată azi noapte, la ora 04.20, cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești.

Echipajul mixt, format din polițiști și jandarm, deplasat la fața locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori.

Polițiștii s-au deplasat inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: UPDATE FOTO Accident MORTAL la Petrești: Un tânăr de 22 de ani DECEDAT după ce a ieșit în afara părții carosabile

În această dimineață, în jurul orei 08,00, cadavrul tânărului de 20 de ani, din Sebeș, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri.

Până în momentul de față, autoritățile nu au transmis informații despre modul în care s-ar fi produs accidentul, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Din primele date comunicate, mașina s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Deși accidentul s-a produs în jurul orei 5.00, abia în jurul orei 8.00 trupul șoferului a fost descoperit de către persoane care s-au oprit la locul incidentului, moment în care a și fost comunicat evenimentul de către reprezentații IPJ și ISU Alba.

Expertizele efectuate în cadrul anchetei vor stabili felul cum a ajuns trupul tănărului la 12 metri de mașină și cum s-a petrecut evenimentul rutier.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea