FOTO| Christian Schuster, candidatul USR Alba la Camera Deputaților: ”Am votat astăzi pentru o politică mai apropiată de oameni, decât de interese de grup”

Paul Voicu - Primar 2020

Candidatul USR Alba la Camera Deputaților, Christian Schuster, a votat duminică dimineața, în Cluj Napoca.

schuster„Am votat astăzi pentru un Parlament mai curat, pentru o politică mai apropiată de oameni, decât de interese de grup, şi pentru a da o şansă schimbării de paradigmă care se conturează în societatea românească. Am votat pentru ca România să nu recadă în discursuri şi acțiuni politice extremiste, ci să îşi continue parcursul european. Dar în primul rând, am votat pentru viitorul copiilor
noştri, pentru ca ei să trăiască în siguranță, într-un mediu curat şi într-o societate incluzivă şi deschisă”, a declarat Schuster.

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Cetățean 11 decembrie 2016 at 19:48

Votează în Cluj și vrea sa ne reprezinte pe albaiulieni? UN NIMENI.

be 12 decembrie 2016 at 0:49

După nume cred ca e DAC.

Dana 12 decembrie 2016 at 12:26

Mda, un „nimeni” „dac” originar din Sebeș (:, care a considerat că e timpul să dea înapoi societății o parte din ceea ce a investit în el. Care a îndrăznit să ia o pauză de la o carieră universitară de succes pentru a pune în practică ceea ce ani de-a rândul i-a învățat pe studenții săi de la Studii Europene și să facă un alt fel de politică decât cea cu care suntem obișnuiți pe aceste mioritice plaiuri. O politică corectă, pentru cetățeni, atentă la nevoile lor reale. Luna asta a petrecut-o aproape în totalitate în Alba, umblând destul de mult prin satele și orașele din județ, discutând cu oamenii despre problemele cu care se confruntă, explicăndu-le ce aduce nou USR-ul pe scena politică din România (pe scurt, oameni capabili și onești, oameni nesofisticați, care pun binele public pe același plan cu binele personal sau poate chiar mai sus).
Din partea mea, jos pălăria!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...