Rămâi conectat

Sport

FOTO: CFR Cluj – Sivasspor 0-1 (0-1), în Conference League | Rușine în „Gruia” pentru campioana României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CFR Cluj, campioana României, s-a făcut de râs la primul meci acasă din Conference League! Sivasspor, echipă ce nu câștigase niciun joc din cele 10 disputate în această toamnă, a dat lovitura în „Gruia”.

Iar la finalul jocului, „demisia, demisia” a fost sloganul la modă!

Cu echipament de împrumut de la români și fără 7 jucători de bază, gruparea din Turcia i-a mai produs un coșmar „Bursucului”, după ce l-a demis în februarie 2021 de la Kayserispor. Petrescu a bătut câmpii înaintea jocului când a „umflat” iarăși valoarea oponentului, omițând cel mai important amănunt: acela că feroviarii se prezintă într-un mod deplorabil.

După remiza din Kosovo, cu Ballkani, când a egalat la ultimele secvențe, a venit un nou duș rece, primul eșec pe teren propriu în acesastă campanie europeană pentru reprezentanta României. Cu multe faze litigioase, decizii contestate de clujeni, ce au solicitat două penalty-uri, disputa a fost tranșată de penalty-ul executat de M. Gradel (28), după un fault comis de Deac. CFR-ul a dezamăgit din nou, iar runda următoare se deplasează la Praga, în 6 octombrie.

CFR Cluj viza prima victorie în grupă, mai ales că debutul, 1-1 pe terenul celor de la Ballkani, mai mult i-a complicat situaţia (prima clasată se califică direct în optimile de finală, în timp a doua clasată va juca în 16-imile de finală cu una dintre echipele care termină pe locul 3 în grupele UEFA Europa League).

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea