Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO: Cezara Busuioc – şef de promoţie la Colegiul Naţional HCC. Eleva de nota 10 vrea să profeseze în străinătate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cezara Busuioci03Cezara Ruxandra Busuioc este şeful de promoţie din anul 2013 al Colegiului Naţional „Horea Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia terminând cei patru ani de studiu cu media 10. Întrebată cum a reuşit să obţină o astfel de medie, Cezara a invocat cu modestie în primul rând meritul profesorilor care şi-au făcut foarte bine treaba la catedră şi abia după aceea a menţionat că s-a pregătit la fiecare materie la fel de bine. Cezara este absolventă a profilului ştiinţe sociale şi vrea să continue tot în domeniul uman, cu Facultatea de Psihologie, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca.

„Consider că cei patru ani de studiu au reprezentat o iniţiere în viaţă, iar cunoştinţele acumulate cred că o să-mi folosească în cariera pe care vreau să o urmez. Pentru mine psihologia este o pasiune, citesc din plăcere, iar cărţile din acest domeniu pe care le recomand sunt Limbajul Trupului, Libertatea Emoţională şi Programarea Neurolingvistică” a spus Cezara care intenţionează pe viitor să plece din ţară pentru a studia cu bursă în străinătate şi pentru a profesa apoi în psihologie clinică.

Pe lângă învăţătură, premianta agreează desenul, dansul şi activităţile sportive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea