Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Centrul pentru Politici Locale, alături de comunitățile locale în lupta cu virusul necruțător

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul pentru Politici Locale (CPL), asociația care a coordonat mai multe manifestări dedicate Centenarului și care în acest moment este implicată în refacerea și reconstrucția zonelor miniere abandonate și ecologizarea terenurilor afectate în urma închiderii exploatărilor miniere, continuă demersurile de ajutare a comunităților cu materiale sanitare și echipamente de protecție. Suntem alături de comunitățile locale, deoarece în spatele acestora se află oamenii, care trebuie sprijiniți în actualul context pandemic.

De la începutul evoluției pandemiei de COVID-19 și până în prezent, Centrul pentru Politici Locale a sprijinit, prin acte de donație, cu materiale sanitare, dispozitive medicale, echipamente de protecție și dezinfectanți, zeci de instituții publice și private, inclusiv unități sanitare și de învățământ, din județele Alba și Hunedoara. O atenție deosebită a fost acordată unităților administrativ-teritoriale cu posibilități financiare reduse.

În aceste vremuri, extrem de dificile, oamenii trebuie să simtă că există alți oameni alături de ei. Donarea unei măști și purtarea ei îi ajută pe oameni fizic, să nu se îmbolnăvească, dar gestul în sine îi ajută psihic, ceea ce este la fel de important. Actele de donație au fost făcute din solidaritate. Apropierea față de semenii noștri este extrem de importantă, iar fiecare ajutor contează.

Centrul pentru Politici Locale dorește să le mulțumească, cu această ocazie, tuturor colaboratorilor și voluntarilor, fără care astfel de acțiuni nu ar fi fost posibile. Cu sprijinul partenerilor vom continua distribuirea acestor materiale, cu scopul de a preveni răspândirea îmbolnăvirilor.

Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, transmitem tuturor să primească Nașterea Domnului cu credință și seninătate, iar Noul An cu încredere și speranță. Transmitem tuturor să respecte măsurile sanitare de protecție și să nu ezite să ne contacteze în cazul în care consideră că le putem fi de ajutor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea