Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Centrul medical BALNEOMED din Alba Iulia, dotat cu un aparat pentru tratarea vergeturilor, celulitei și cicatricilor, unic în județ

Publicat

în

balneomed 1Centrul medical Balneomed din Alba Iulia a fost dotat, de curând, cu un aparat folosit în tehnologia estetică unic în județul Alba. Este vorba despre X-Wave, recomandat pentru corecția cicatricilor și vergeturilor, precum și în tratarea celulitei.

Tehnologia X-Wave constituie o revoluție în domeniul esteticii medicale, prin utilizarea unor unde acustice care induc vibrații controlate în corpul uman, obținând astfel efecte absolut spectaculoase.

Femeile din Alba, și nu numai, care au încercat să scape de inestetica ”coajă de portocală” de pe coapse și fese cu ajutorul exercițiilor fizice și nu au reușit să estompeze aspectul neregulat al pielii au acum alternativă. Clinica medicală de recuperare Balenomed vine în sprijinul reprezentantelor sexului frumos cu o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii – aparatul X-WAVE.  Acesta folosește o tehnologie nouă cu rezultate vizibile, de durată, și o rată mare de satisfacție în rândul pacienților. Aplicarea este nedureroasă și nu necesită niciun regim special.

Mai multe informabalneomed06ții despre acest aparat sunt oferite, mai jos, de Diana Radu, doctor în cadrul Centrului Medical Balneomed din Alba Iulia.

Ce este BTL X-WAVE?

BTL X-WAVE folosește energia intensă a undelor acustice, asigurând în același timp un nivel inegalabil de confort și siguranță pentru pacient. În medicina estetică, undele acustice au fost modificate cu succes pentru a satisface necesitatea de tratare a celulitei, de netezire a pielii și pentru alte tratamente estetice neinvazive.

Cine poate să urmeze acest tratament?

Tratamentele cu BTL X-WAVE sunt indicate pentru pacienții de toate vârstele și cu toate tipurile de piele care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii, să-și netezească pielea și să estompeze aspectul neregulat al acesteia. Acestea reprezintă o soluție pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior fără costurile și perioada de recuperare pe care le comportă intervențiile estetice.

De câte tratamente voi avea nevoie?

Numărul recomandat de tratamente este între 4 și 6 sesiuni pe parcursul a câteva săptămâni. Tratamentele sunt programate, de obicei, de două ori pe săptămână, iar pacienții au raportat rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament.

La ce fel de rezultate pot să mă aștept?

Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, în funcție de mai muli factori. Terapia în sine este confortabilă și nedureroasă. Pacienții asistă, de obicei, la îmbunătățirea elasticității pielii, precum și la netezirea pielii și la estomparea aspectului neregulat al acesteia. Vă puteți întoarce imediat la activitățile de zi cu zi.

Publicitate

În tratarea căror afecțiuni se poate folosi mai exact X-WAVE?

Terapia cu unde de soc acustice reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru:

–   Tratarea celulitei (grad I- III);

–  Tratarea iregularitatilor si denivelarilor tesutului, aparute dupa liposuctie;

–  Tratarea tesutul conjunctiv;

–  Rejuvenarea pielii si cresterea elasticitatii;

–  Tratamentul lipoedemului;

–  Stimularea sistemului limfatic;

–  Tratarea vergeturilor;

– Minimizarea cicatricilor inestetice (gr I-III)

Publicitate

Centrul Medical Balneomed Alba este situat pe Calea Moților din Alba Iulia. Nr. 107 A, lângă Mobila Dalin. Cei care doresc să-și facă pogramări o pot face la numărul de telefon 0749 189 294. Mai multe informații găsiți pe site-ul centrului – www.balneomed.ro.

Publicitate

Ştirea zilei

Sterilizarea gratuită a câinilor fără pedigree, cu stăpân, de pe raza Municipiului Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Publicat

în

Pentru reducerea incidenţei abandonului pe domeniul public a animalelor fără stăpân şi a actelor de cruzime şi maltratare, pe masa consilierilor locali din Alba Iulia se află un proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de prestări de servicii pentru sterilizarea gratuită a câinilor fără pedigree, cu stăpân, de pe raza Municipiului Alba Iulia.

Prin proiectul de hotărâre supus spre dezbatere Consiliului Local al Municipiului Alba lulia,propun aprobarea campaniei de sterilizare gratuită a câinilor fără pedigree, cu stăpân, de pe raza Municipiului Alba lulia.

Ţinând seama de intenţia administraţiei locale de a depune toate eforturile pentru a avea un municipiu armonios din punct de vedere al relaţiei om – animal, un oraş care pune accentul pe viaţă şi animalele beneficiază de protecţie şi de bunăstare.

În acest sens, sursa existenţei şi persistenţei câinilor fără stăpân este dublă, înmulţirea necontrolată şi abandonul acestora pe domeniul public.

Pentru reducerea incidenţei abandonului pe domeniul public a animalelor fără stăpân şi a actelor de cruzime şi maltratare singura soluţie umană, sustenabilă şi eficientă de a controla numărul animalelor cu sau fără stăpân este sterilizarea în masă.

Înmulţirea necontrolată a animalelor în special al câinilor reprezintă una din cauzele principale de abandon pe domeniul public..

În privinţa abandonului de animale,acesta provine atât din iresponsabilitatea proprietarilor,cât şi din înmulţirea necontrolată a animalelor pe care le au în posesie, întrucât acestea nu sunt sterilizate, deşi obligativitatea există. în pofida existenţei obligativităţii legale de a steriliza câinii,prea mulţi proprietari nu au făcut acest lucru,unul din motive fiind costul financiar, dar şi lipsa de comunicare şi informare.

Propun ca acestă campanie să se desfăşoare în perioda 16.08 – 30.11.2021

Având în vedere obiectivele administraţiei locale de reducere a numărului de câini fără

Stăpân în prima etapă şi eradicarea acestui fenomen pe termen mediu, propun analiza şi dispunerea în consecinţă.

Publicitate
Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier între Galda de Jos și Cricău: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Publicat

în

FOTO| Accident rutier între Galda de Jos și Cricău: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Un accident rutier a avut loc astăzi, 25 iulie, între localitățile Galda de Jos și Cricău.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit informațiilor din cadrul grupului de Facebook INFO TRAFIC jud. Alba, un autoturism marca Dacia Logan a părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în câmp.

Potrivit unui cetățean care a trecut prin zona incidentului, mașina ar fi putut fi condusă de un începător, întrucât avea semnele specifice lipite pe geam.

Citește mai mult

Ştirea zilei

Modernizarea străzilor din Războieni-Cetate, Cisteiul de Mureș și Micoșlaca: Licitația de peste 90.000 de lei, lansată de primăria Ocna Mureș

Publicat

în

Primăria orașului Ocna Mureș a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziție, în cadrul proiectului „Servicii de proiectare lucrări modernizare străzi în localităţile Războieni-Cetate, Cisteiul de Mureş și Micoşlaca”. Valoarea totală estimată a investiției este de 92.436,97, fără TVA.

Având în vedere că satul Războieni-Cetate este amplasat în partea de Nord-Est faţă de oraşul Ocna Mureş iar satele Cisteiul de Mureş şi Micoşlaca sunt în partea de Vest faţă de oraşul Ocna Mureş, proiectul va fi conceput pe două loturi şi anume:

  • Lotul 1 – localitatea Războieni-Cetate, 15 străzi în lungime aproximativă de 3.964 m,
  • Lotul 2 – localităţile Cisteiul de Mureş şi Micoşlaca, 23 străzi în lungime aproximativă de 6.695 m.
Justificarea necesităţii întocmirii proiectului tehnic:

– legislaţia in vigoare privind investiţiile în obiective de interes public

– în vederea executării lucrărilor de modernizare străzi, care datorită degradărilor care afectează drumurile sub acţiunea traficului şi a factorilor climatici, traficul se desfăşoară greoi, cu viteză redusă şi consumuri mari de carburanţi ai autovehiculelor precum şi degajări în cantităţi mari de noxe.

– situaţia precară a străzilor la această dată impune refacerea sistemului rutier, scurgerea apelor pluviale, acostamente, drumuri laterale-intersecţii, accese, lucrări de semnalizare.

Asfel modernizarea străzilor este necesară pentru siguranţa oamenilor, protecţia bunurilor şi aşezărilor umane, a obiectivelor de interes public şi nu în ultimul rând a calităţii mediului – aerului, care prin descongestionarea traficului se va obţine siguranţa circulaţiei şi reducerea emisiilor de noxe poluante în atmosferă, cu efect în creşterea calităţii vieţii populaţiei în Oraşul Ocna Mureş.

Principalele obiective:

– Dezvoltarea infrastructurii rutiere, având ca scop facilitarea accesului populaţiei şi agenţilor economici din satele aparţinătoare Războieni-Cetate, Cisteiul de Mureş şi Micoşlaca în Oraşul Ocna Mureş;

– Reducerea emisiilor poluante generate de consumul mai mare de combustibil datorat traficul ce se desfăşoară pe străzi nemodemizate;

– Creşterea valorii arhitecturale, ambientale şi de integrare cromatică în mediul urban;

– Întreţinerea mai uşoară şi mai eficientă a străzilor.

Lucrările ce se vor executa în baza documentaţiei tehnico-economice, vor conduce la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din unitatea administrativ-teritorială a oraşului Ocna Mureş, din punct de vedere social, educaţional, posibilităţilor de petrecere a timpului liber, economic, al condiţiilor de locuire şi a calităţii mediului urban în care trăiesc.

Publicitate
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea