Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Centrul medical BALNEOMED din Alba Iulia, dotat cu un aparat pentru tratarea vergeturilor, celulitei și cicatricilor, unic în județ

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

balneomed 1Centrul medical Balneomed din Alba Iulia a fost dotat, de curând, cu un aparat folosit în tehnologia estetică unic în județul Alba. Este vorba despre X-Wave, recomandat pentru corecția cicatricilor și vergeturilor, precum și în tratarea celulitei.

Tehnologia X-Wave constituie o revoluție în domeniul esteticii medicale, prin utilizarea unor unde acustice care induc vibrații controlate în corpul uman, obținând astfel efecte absolut spectaculoase.

Femeile din Alba, și nu numai, care au încercat să scape de inestetica ”coajă de portocală” de pe coapse și fese cu ajutorul exercițiilor fizice și nu au reușit să estompeze aspectul neregulat al pielii au acum alternativă. Clinica medicală de recuperare Balenomed vine în sprijinul reprezentantelor sexului frumos cu o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii – aparatul X-WAVE.  Acesta folosește o tehnologie nouă cu rezultate vizibile, de durată, și o rată mare de satisfacție în rândul pacienților. Aplicarea este nedureroasă și nu necesită niciun regim special.

Mai multe informabalneomed06ții despre acest aparat sunt oferite, mai jos, de Diana Radu, doctor în cadrul Centrului Medical Balneomed din Alba Iulia.

Ce este BTL X-WAVE?

BTL X-WAVE folosește energia intensă a undelor acustice, asigurând în același timp un nivel inegalabil de confort și siguranță pentru pacient. În medicina estetică, undele acustice au fost modificate cu succes pentru a satisface necesitatea de tratare a celulitei, de netezire a pielii și pentru alte tratamente estetice neinvazive.

Cine poate să urmeze acest tratament?

Tratamentele cu BTL X-WAVE sunt indicate pentru pacienții de toate vârstele și cu toate tipurile de piele care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii, să-și netezească pielea și să estompeze aspectul neregulat al acesteia. Acestea reprezintă o soluție pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior fără costurile și perioada de recuperare pe care le comportă intervențiile estetice.

De câte tratamente voi avea nevoie?

Numărul recomandat de tratamente este între 4 și 6 sesiuni pe parcursul a câteva săptămâni. Tratamentele sunt programate, de obicei, de două ori pe săptămână, iar pacienții au raportat rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament.

La ce fel de rezultate pot să mă aștept?

Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, în funcție de mai muli factori. Terapia în sine este confortabilă și nedureroasă. Pacienții asistă, de obicei, la îmbunătățirea elasticității pielii, precum și la netezirea pielii și la estomparea aspectului neregulat al acesteia. Vă puteți întoarce imediat la activitățile de zi cu zi.

În tratarea căror afecțiuni se poate folosi mai exact X-WAVE?

Terapia cu unde de soc acustice reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru:

–   Tratarea celulitei (grad I- III);

–  Tratarea iregularitatilor si denivelarilor tesutului, aparute dupa liposuctie;

–  Tratarea tesutul conjunctiv;

–  Rejuvenarea pielii si cresterea elasticitatii;

–  Tratamentul lipoedemului;

–  Stimularea sistemului limfatic;

–  Tratarea vergeturilor;

– Minimizarea cicatricilor inestetice (gr I-III)

Centrul Medical Balneomed Alba este situat pe Calea Moților din Alba Iulia. Nr. 107 A, lângă Mobila Dalin. Cei care doresc să-și facă pogramări o pot face la numărul de telefon 0749 189 294. Mai multe informații găsiți pe site-ul centrului – www.balneomed.ro.

[nggallery id=2269]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea