Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, prezenţă de succes la „Serata Artelor” din Cluj-Napoca

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de Cultura Augustin Bena01În perioada 6-10 februarie, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a participat la cea de-a doua ediţie a „Seratei Artelor”, ce a avut loc la Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului au expus lucrări 12 instituţii de cultură din ţară şi au avut loc 33 de evenimente.

Din partea judeţului Alba a fost invitat să participe Centrul de Cultură „Augustin Bena”, care a organizat cinci dintre aceste evenimente.  Este vorba despre o expoziţie de artă fotografică „Universuri de Lumină”, coordonator profesor Marius Moga, expoziţie de design vestimentar, coordonator profesor Ioana Raica, expoziţie de ceramică şi olărit tradiţional, coordonator meşterul popular, Alexandru Todoran şi lansarea Revistei „Rânduiala Albei”, nr. 2, revista de specialitate a Centrului de Cultură „Augustin Bena”, prin care arta şi cultura din judeţul nostru s-au evidenţiat  în faţa publicului.

[nggallery id=1126]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea