FOTO| Cele 10 containere modulare pentru persoanele sinistrate în urma inundațiilor de marți, amplasate în satul Sânmiclăuș

În localitatea Sânmiclăuș, comuna Șona au fost aduse și amplasate astăzi containerele modulare pentru locuit către persoanele a căror locuințe au fost afectate de viitura produsă în data de 23.06.2020. Containerele au fost repartizate ca urmare a solicitării adresată de prefectul județului Alba dl. Nicolae Albu, președintelui Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

La nivelul judetului Alba au fost repartizate un număr de 10 containere – locuințe modulare. Fiecare container – locuință modulară dispune de 4 paturi cu cazarmament aferent, aragaz cu butelie pe GPL, etc.

ELIT

Predarea containerelor către persoanele care au solicitat asigurarea nevoilor de cazare s-a făcut în prezența prefectului jud. Alba – dl. Nicolae Albu, a președintelui Consiliului Județean Alba – dl. Ion Dumitrel, a reprezentantului ANRSPS Alba – lt.col. Butuza Gabriel, a reprezentantului ISU Alba – lt.col. Costea Ovidiu precum și a reprezentanților primăriei comunei Șona.

De asemenea, la fața locului se află pompierii din cadrul ISU Alba și militarii din cadrul Batalionului 136 Geniu pentru sprijinirea activității de relocare a respectivelor persoane.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...