Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cei mai merituoși elevi și profesori ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, recompensați cu aplauze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, în cadrul ceremoniei de deschidere a anului școlar 2015-2016 la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia – unul dintre cele mai puternice branduri ale orașului – cei mai merituoși elevi și profesori au fost chemați la careu și recompensați cu aplauze și admirație din partea sutelor de elevi, cadre didactice, oficialități, părinți și prieteni ai “bobocilor”, prezenți în curtea instiituției de învățământ.

Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (79)

La nivel de clasă, elevii clasei a X-a B au obținut cele mai bune rezultate în anul școlar 2014-2015, fiind lădați pentru disciplina și munca de care au dat dovadă, fiind totodată încurajați să reușească să își păstreze performanțele și titlul de cea mai bună clasă obținut acum și în anul școlar care tocmai a început.

 Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (74)

Cei mai merituoși elevi:

“În baza Ordinului Ministrului Apărării Naționale N64/2013, pentru aprobarea regulamentului disciplinei militare, în data prezentului ordin de zi pe unitate, comandantul Companiei 2 elevi, Maiorul de infanterie Floric Raul Liviu, Comandantul de Pluton elevi, Plutonier adjutant de artilerie și rachete, Leternă Ioan Constantin și Administrator Plutonier major de Infanterie, Stan Gheorghe, se recompensează cu citare prin ordin de zi pe unitate pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor funcțiilor pe care sunt încadrați. Semnează Comandantul Colegiului Militar Liceal “Mihai Viteazul”, colonel Marcel Domșa.

Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (66)

Cei mai merituoși profesori:

“În baza Ordinului Ministrului Apărării Naționale pentru aprobarea regulamentului de ordine interioară aplicabil personalului civil din Ministerul Apărării Naționale, în data prezentului odrin de zi pe unitate, următorii profesori diriginți se recompensează cu citare prin ordin de zi pe unitate pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor specifice, după cum urmează: profesor Dăncilă Teodora, profesor Fărcaș Paraschiva, profesor Vancea Felicia, profesor Nătălucă Liviu.

Semnează Comandantul Colegiului Militar Liceal “Mihai Viteazul”, colonel Marcel Domșa.”

 Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (71)

La ceremonie a fost invitată și prezentată drept un “model” de seriozitate pentru ceilalți elevi, și nu numai, ofițerul Elena Casiana Fusu, absolventa Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia care a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalureat susținut în această vară.

Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (78)

Casiana este acum studentă în cadrul Academiei Tehnice Militare București.

 

CITEȘTE ȘI: FOTO: Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia – bucurie și emoție la deschiderea noului an şcolar 2015-2016

La finalul ceremoniei, într-o atmosferă plină de energie și optimism, cei peste 400 de elevi militari au intonat Imnul Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”.

B.P.

[nggallery id=998]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea