Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cazul CARNAGIULUI provocat de animale sălbatice, într-o comună din Alba: Ce spun autoritățile locale

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Cazul CARNAGIULUI provocat de animale sălbatice, într-o comună din Alba: Ce spun autoritățile locale

Patru oi și două capre au fost atacate și ucise în grădina unui cetățean din comuna Pianu, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Acesta afirmă că, în opinia sa, carnagiul a fost provocat de un urs, aceste animale fiind văzute în ultima vreme în zona comunei.

Primarul Petruse spune că autoritățile locale încearcă să gestioneze problema, fiind încheiat un contract cu un fond autorizat de vânătoare.

„În ceea ce privește urșii, noi avem contract cu fond autorizat de vânătoare, încă de la începutul anului. În cazul animaleleor ucise ieri, eu bănuiesc că este vorba de șacali sau lupi și în acest sens am luat legătura ieri dimineață, cu fondul de vânătoare care administrează zona. S-a convenit să fie lăsate urme de carne în locație și să fie montate camere de supraveghere pentru a vedea ce animale vin la pradă.

Legat de înregistrarea pagubelor, acest lucru a fost făcut deja de duminică”, a declarat primarul Petruse Marin Ioan, pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea