Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cățelușa Arya, VĂZUTĂ în zona Aiud. Apel către iubitorii de animale: „Anunțați-ne de urgență! Nu o speriați!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odiseea Aryei, cățelușa din rasa lup cehoslovac pierdută cu două săptămâni în urmă, continuă. După ce a fost pierdută și s-a crezut eronat că a fost găsită, se pare că ar fi fost văzută ieri în zona Aiud, la Măgina mai exact.

„Ieri a fost văzută în zona Ostașilor, dar se pare că e de duminică pe acolo. Trebuie să evităm să păraseasca zona. Dacă trece de Aiud, în funcție de traseu, riscăm sa o pierdem spre Turda. Sătenii de prin împrejurimi trebuie informați cumva”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, o iubitoare de animale implicată în căutarea Aryei.

„Rugăm toți locuitorii Aiudului și a localităților învecinate, în special CIUMBRUD, SÂNCRAI, GAMBAS, MIRASLAU să se aștepte să o întîlnească pe Arya ! Informați-va toți cunoscuții și prietenii, în special cei care nu dispun de Facebook !!!! Anunțați-ne de urgență ! Nu o speriați ! Trebuie să rămînă în zona !!!!! Puteți încerca să o atrageți cu mâncare …”, au scris iubitorii de animale de facebook.

Reamintim că un bărbat din Oradea oferea o recompensă uriașă oricărei persoane îi poate furniza informații despre câinele familiei, care s-a pierdut în timp ce tranzita orașul Teiuș. La o oprire pe traseu, cainele a sarit din cusca amenajata in remorca atasata automobilului cu intentia de a urca in fata, langa stapan. Tanarul nu si-a dat seama ce s-a intamplat decat dupa multi kilometri. Nu i-a fost clar nici in care punct al traseului a disparut cainele.

Tânărul proprietar a pus și recompensa de 1.000 de euro pentru găsirea Aryiei, iar o operațiune de căutare impresionantă, în care au fost implicați iubitorii de animale din zona Ardealului, a fost declanșată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea