Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Casa de Pensii Alba luată cu asalt de pensionari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de pensionari au luat cu asalt Casa Județeană de Pensii Alba în ultimele zile ale luni ianuarie, iar aglomerația la ghișeele instituției a continuat și astăzi, 1 februarie.

În urma unor sesizări venite din partea câtorva nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți „să aștepte la coadă prea mult timp” pentru a depune un document, pentru a face o plată, sau pentru a solicita informații, ne-am deplasat la Casa de Pensii Alba pentru a lua atât pulsul celor care vin să-și rezolve problemele, cât și a reprezentanților intituției.

De îndată ce am intrat în instituție am surprins o doamnă pensionară care în drum spre ușa de la ieșire blestema angajații casei, pentru că din luna octombrie, susținea femeia, nu i-au fost încă recalculate o serie de drepturi legate în principal de grupa de muncă. Nu era singura persoană cu acest gen de problemă.

Unii dintre pensionarii care așteptau la coadă sau intenționau să se pună la rând doreau să meargă la tratament într-o staţiune balneoclimaterică, alții solicitau ajutorul de înmormântare pentru un membru al familiei care decedase. O precizare utilă pentru cei interesați de biletele de tratament este fapul că data depunerii solicitării nu are nicio importanţă la atribuirea unui loc, acest lucru realizându-se în funcție de criteriile stabilite, respectiv de punctajul obținut.

Erau și alți pensionari care, descurajați de coada mare de la ghișee, se întorceau din drum deciși să revină mâine sau într-una din zilele următoare, în speranța că va fi mai puțină aglomerație.

 

Reprezentantul Casei Județene de Pensii Alba susține că împreună cu toți angajații instituției fac tot ce depinde de ei să fie rezolvate toate solicitările oamenilor.

“Noi ne straduim, cu toti angajatii, să rezolvăm toate problemele în conformitate cu reglementările legale, și subliniez, legale. Facem tot ce depinde de noi ca oamenii să fie multumiți. Că sunt mereu doi, trei nemulțumiți și bat cu pumnul în geam, eu ce pot să fac mai mult”, a declarat Alexandru Retegan, director executiv CJP Alba. (BP)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea