FOTO. “Caravana Iepurașului Motociclist” la Cugir. Pasionații motoarelor au adus bucurie în sufletele nevoiașilor, înainte de sărbătorile pascale

Lumea restrânsă a motocicliștilor este criticată sau invidiată, dar nu indiferentă. Cum ne-au obișnuit deja, motocicliștii cugireni combină plimbările cu diferite acțiuni, printre care și cele caritabile. Uniți din natură, organizează nenumărate activități și plimbări, participă la festivaluri și întâlniri. 

Și anul acesta, de sărbătorile pascale, bikerii și-au îndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrânii aflați în dificultate. Situația grea în care se găsesc mulţi dintre copii şi vârstnici, precum şi poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru.

Cu convingerea faptului că învierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, motocicliștii au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

“Da!Arătați-ne cu degetul! Loviți-ne cu pietre! Puneți-ne la zid! Asta e! Noi vrem să schimbăm lumea și o vom face! Noi vrem să dăruim! Noi vrem să aducem bucurie în sufletele celor ce au adevarată nevoie! Noi vrem să arătăm tuturor ca mână de la mână, putem ajuta! Cum?Pur și simplu cu BUNĂVOINȚĂ!

Ajutați de buni prieteni, oameni cu suflet mare din orășelul nostru, reprezentanți ai Serviciului de Asistență Socială Cugir, familia Ghitzy Lucan, Mela ArtTattoo și mulți alții al căror nume rămâne “anonim”, însoțiți de prietenele noastre motocicliste Daniela Decean (Alba Iulia) și Tatiana Crișan (Teiuș), care într-un timp extrem de scurt au reușit să ajungă la noi cu alimente și jucării pentru copii, Asociația Moto “Lupii Sigidavei” a reușit pentru a patra oară consecutiv să aducă zâmbete pe fața celor nevoiași.

Tuturor vă spunem un mare “MULȚUMIM! NE ÎNCLINĂM CU RESPECT!!

Astfel, în acest an ,”caravana Iepurașului Motociclist” a intrat în casa a 13 familii, unde pachetele consistente, sperăm noi, le vor face viața mai ușoară, chiar și pentru scurt timp. Ne bucurăm sincer că misiunea noastră s-a încheiat cu succes. Noi ne declarăm mulțumiți!

Vor mai fi și alte acțiuni, așa că, VINO ȘI TU CU NOI! Poți și tu să faci un bine, donând cele două procente (2%), din impozitul pe venit, asociației noastre și ai să vezi că noi nu ne vom opri aici. Susține scopul nostru și faptul că ai ajutat un suflet îți va da o satisfacție enormă!”, este mesajul transmis de motocicliștii Asociației “Lupii Sigidavei” de la poalele Drăganei.

Mădălina Opriș

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...