Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în România, în timp ce-i prezenta acestuia orașul și Cetatea Alba Carolina.

Contactat de Ziarul Unirea, Voicu Vușcan ne-a declarat că întâlnirea nu are nici o legătură cu campania electorală ori candidatura sa, fiind o vizită efectuată pe linie economică.

Citește și: E oficial! Voicu Vușcan și-a anunțat candiatura la Primăria Alba Iulia

Elit, companie al cărei manager am fost până recent, și unde încă activez în poziția de consultant, este deținută de grupul american Smithfield. În acționariatul acestei companii există o firmă foarte puternică din China. Astfel de vizite sunt normale pentru ei, oficialii lor fiind mereu interesați de mediul economic din zonele în care investesc sau plănuiesc să investească. Sunt, totuși, a doua economie a lumii și, cred eu, orice investiție e binevenită. Am fost și eu, prin prisma poziției ocupate, în mai multe vizite în China și, pe lângă cultură sau exoticul locului, m-a impresionat apetitul și interesul lor pentru business, pentru dezvoltare – ne-a declarat Voicu Vușcan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea