Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Campania „O picătură de sânge pentru viață”, demarată de ASCOR Alba Iulia: Tichetele primite de către donatori, folosite pentru achiziționarea de pachete alimentare pentru familii nevoiașe din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Campania „O picătură de sânge pentru viață”, demarată de ASCOR Alba Iulia: Tichetele primite de către donatori, folosite pentru achiziționarea de pachete alimentare pentru familii nevoiașe din municipiu.

Luni, 19 octombrie 2020, în intervalul orar 7.30-12.00, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia a demarat o campanie de susţinere a donării de sânge.

Derulată sub sloganul „O picătură de sânge pentru viață”, acțiunea s-a desfășurat la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu), situat în incinta Spitalului Județean de Urgență Alba.

Încă de la primele ore ale dimineții, la Centrul de donare au fost prezenți profesori și studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, precum și numeroși tineri din cadrul filialei Ascor Alba Iulia.

Tichetele primite de către donatori vor fi folosite într-un scop nobil, urmând ca fiecare să contribuie la achiziționarea de pachete alimentare pentru familii nevoiașe din municipiu. De asemenea, prin această campanie, membrii ASCOR Alba Iulia au dorit să atragă atenția asupra faptului că nevoia de sânge este acută în multe dintre unitățile medicale din țara noastră, reliefând totodată importanța faptelor de generozitate pentru semenii noștri.

Nevoia de sânge există în permanenţă, dar din nefericire nivelul la care se situează donarea nu acoperă în totalitate cererea existentă. Donarea voluntară reprezintă un gest umanitar ce nu poate fi evaluat în bani, valoarea vieții oricăruia dintre noi fiind incomensurabilă.

La ora actuală, sângele nu poate fi înlocuit cu altceva din cauza structurii sale complexe și a numeroaselor funcții îndeplinite în organism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat  retragerea proiectului de hotărâre nr. 336/2024 privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de reşedinţă din municipiul Alba Iulia, aprobat prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Alba Iulia nr. 412/2021 cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea