Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ Campania de donare de sânge la Cugir a fost o acțiune de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania de donare de sânge organizată de Spitalul orășenesc Cugir, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sangiună Alba, organizată miercuri, 22 octombrie a.c, s-a bucurat de un real succes.

,,La acțiunea desfășurată în Policlinica instituției, între orele 08.00 și 14.00 s-au prezentat 61 de persoane posibile donatoare, dintre care s-a recoltat sânge de la un număr de 55 de localnici, 6 potențiali donatori fiind respinși de la donare din motive medicale”, ne-a declarat dr. Terezia Mureșan, director medical la Spitalul orășenesc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru a asigura o desfășurare fluidă a activității de donare și a evita aglomerația excesivă, personalul Centrului de Transfuzie Sangiună Alba a reușit să evalueze și să recolteze sânge de la aproximativ 10 donatori pe parcursul unei ore.

,,A fost important pentru noi, ca potențialii donatori să înțeleagă să se programeze pentru donare, fie personal, la fișierul Policlinicii, fie telefonic”, a precizat chirurgul Terezia Mureșan. După cum am aflat, personalul Centrului de Transfuzie Alba s-a declarat extrem de mulțumit de modul în care a fost organizată și s-a desfășurat aceasta campanie de donare.

,,Folosesc prilejul pentru a le mulțumi tuturor celor care au înțeles gestul umanitar de a se prezenta pentru a dona astăzi, sânge la Cugir”, a mai spus directorul medical al spitalului orășenesc Cugir.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea