Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Câinii polițiști, vedete la Alba Iulia de Ziua Poliției Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 250 de copii au participat vineri, 25 martie, la „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, eveniment organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române.

Cele mai atractive activități, atât pentru cei mici, câtși pentru cei mari au fost exercițiile demonstrative cu câini polițiști, realizate de ofițerii din cadrul Centrului de dresaj de la Sibiu.

Demonstratie caini de Ziua Politiei Romane la Alba Iulia (38)

Participanții au putut asista și la o demonstrație de forță, o simulare a forțelor de intervenție din cadrul IPJ Alba de capturare a unor presupuși infractori.

Cei mici au putut vizita apoi sediul inspectoratului și autospecialel de intervenție special pregătite pentru a fi prezentate invitaților.

Demonstratie caini de Ziua Politiei Romane la Alba Iulia (57)

Toţi cei interesaţi au avut posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare serviciilor, compartimentelor sau birourilor.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

YouTube video

[nggallery id=1832]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea