Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Bursa locurilor de muncă: Peste 200 de absolvenţi faţă în faţă cu 27 de agenţi economici

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, cu începere de la ora 9.30, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a organizat „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, la care au participat peste 200 de persoane şi 27 agenţi economici care au oferit 284 locuri de muncă. Dintre acestea 50 de locuri de muncă au fost pentru persoanele cu studii superioare.

Bursa locurilor de muncă, organizată în Sala de conferinţe din Alba Iulia, situată pe strada Bucovinei (Zona Piaţa Centru), a fost o bună oportunitate pentru absolvenţi, care au stat faţă în faţă cu angajatorii, iar dacă tinerii în căutarea unui loc de muncă au convins, vor fi chemaţi la un interviu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Locurile de muncă pentru persoanele cu studii medii: organizator prestări servicii, vânzător, casier, cusător articole din piele, operator la prelucrarea lemnului, tâmplar, agent asigurări, electrician, stivuitorist, muncitor necalificat, tehnician mentenanţă, maistru mentenanţă, motostivuitorist, lăcătuş montator, broker, marochiner, muncitor necalificat în confecţii, confecţioner îmbrăcăminte, tehnician grafic, lucrător în bucătărie, zidar, dulgher, finisor în construcţii, lucrător comercial

Pentru persoanele cu studii superioare: inginer industria lemnului, inginer maşini unelte, director tehnic, specialist asigurarea calităţii, manager al sistemelor de management al calităţii, consultant asigurări, mentor, consultant financiar, inspector asigurări, unit manager, consilier credite, specialist în domeniul calităţii, inginer de sistem, inginer mentenanţă, inginer automatist, auditor calitate, economist, consilier juridic, specialist SSM, consultant SAP, inginer calitate verificări acustice.

Acţiunea a fost organizată în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia.

[nggallery id=330]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea