Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Buchet de mireasă INEDIT, creat de un artist din Alba: Cum arată florile din BUJII și PINIOANE, dar și alte opere din piese de mașină uzate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Buchet de mireasă INEDIT, creat de un artist din Alba: Cum arată florile din bujii și pinioane, dar și alte opere din piese de mașină uzate

Ovidiu Mihai Kiss, din Alba Iulia, a creat un buchet de mireasă ieșit din comun, din flori bujii și pinioane, șuruburi și piese de la pompa de apă a mașinii.

Buchetul de mireasă este una dintre piesele de baza din outfitul unei mirese. Acesta este ales în funcție de tema nunții, de locație, de rochie, dar și de personalitatea miresei.

Este și cazul unei mirese din București, pasionată de motociclete, care a optat pentru un buchet inedit, din piese uzate de mașină. Iar dacă de obicei miresele au de ales dintr-o multitudine de buchete create de cei mai iscusiți artiști florari, buchetul din piese de mașină este opera unui tânăr din Alba, cunoscut deja în toată țara și nu numai, pentru creațiile deosebite care au prins viață din mâinile lui.

Ovidiu Kiss, artistul care deja ne uimește de câțiva ani cu obiectele nemaipomenite create din piese și resturi uzate de la mașini, a realizat cel mai neobișnuit buchet de flori, pentru o mireasă. Fiind pasionată de motociclete, tânăra a rezonat imediat cu artistul albaiulian, căruia i-a comandat buchetul mult dorit: ”Am spus doar atât:”MOTO-GOTHIC”, iar din mâna lui a ieșit ceea ce vedeți! A făcut senzație! P.S: am făcut și ceva sală înainte, că știam ce mă așteaptă!”, a scris mireasa pe Facebook.

Pentru realizarea buchetului, Ovidiu a folosit bujii, pinioane, șuruburi și palete de la o pompă de apă, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Cu siguranță, mireasa își va păstra buchetul din cea mai fericită zi toată viața.

Rămânând tot la capitolul flori, cei care își doresc o pată de culoare în grădină, pot opta pentru un stativ pentru florile în ghiveci, în formă de pasăre Flamingo, evident vopsit în culoarea roz.

Tot din portofoliul albaiulianului mai fac parte și fluturi de o gingășie impresionantă, tablouri cu pisici, buchete de cale și tot felul de figurine. Obiectele pot fi achiziționate direct de la artist sau pot fi create la cerere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea