Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Breteaua de ieşire de pe autostrada A1 la Orăştie, blocată din cauza apei: Trafic deviat pe DN 7

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunţă că, miercuri seară, breteaua de ieşire de pe A1 la Orăştie, este blocată din cauza apei.

”Centrul Infotrafic informează că, din cauza apei acumulate pe suprafaţa de rulare, breteaua de ieşire din autostrada A1 Sibiu-Deva către DN7 Orăştie(kilometrul 334) este blocată”, a anunţat, miercuri seară, Centrul Infotrafic.

Traficul rutier va fi deviat de pe A1 Sibiu-Deva (KM 353) pe DN7 Simeria, pentru aproximativ o oră.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, a mai transmis Centrul Infotrafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea