Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Bregar Cătălin, desemnat paramedicul anului. A participat la peste 1.000 de intervenții pentru acordarea primului ajutor medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plutoniarul adjutant Bregar Cătălin Laurențiu a fost recompensat de comanda instituției pentru meritele deosebite și curajul de care a dat dovadă în cele peste 1.000 de intervenții de acordare a primului ajutor medical.

„Paramedicul anului la ISU Alba!
1.013 intervenții de acordare prim ajutor medical.

Plutonier adjutant BREGAR Cătălin Laurențiu a fost recompensat de către comanda instituției pentru merite deosebite și curaj pe timpul operațiunilor de intervenție desfășurate în anul 2020, acesta fiind desemnat paramedicul anului.

Diploma de merit a fost oferită subofițerului de domnul doctor Crișan Aurel – MEDIC ȘEF UPU-SMURD.

Subofițerul din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, s-a remarcat în decursul anului 2020, și nu numai, având cele mai multe intervenții SMURD, toate acestea fiind îndeplinite cu profesionalism.

Îl felicităm pe colegul nostru și ii urăm sa păstreze aceeași abnegație în salvarea aproapelui”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea