Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Boxerul Sebastian Antone de la CSO CUGIR – locul II la Cupa României rezervată cadeților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 150 de pugiliști cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani au evoluat în perioada 22 -26 mai, pe ringul amenajat  în sala sporturilor din Zalău, la ,,Cupa României la box” competiție rezervată cadeților. Secția de box a Clubului box02Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă la eveniment cu sportivul Sebastian Antone, categoria 38,5 kg. (categorie cu 11 boxeri), pregătit de antrenorul Gheorghe Constantin.

Antone, cu probleme medicale serioase, dar cu o voință și o dăruire mai rar întâlnite a susținut pe parcursul competiției patru meciuri care mai de care mai dificile: în prima zi l-a învins la puncte pe Marian Dănilă de la C.S. Brăila, în cea de-a doua zi a câștigat tot la puncte în fața lui Marius Albu de la C.S.O. Iași, iar în a treia zi la surclasat pe olteanul Marian Ștefan din Slatina.

În finala mare Sebastian Antone a pierdut în fața adversarului său de la C.S.M. Chiajna, Radu Marian, ratând titlul de campion, situându-se pe poziția a doua pe podiumul întrecerii. ,,Cu probleme medicale(stomatologice) destul de serioase, Sebastian a dovedit mult curaj și dragoste pentru box, a rezistat eroic pe timpul celor patru întâlniri reușind un rezultat de nesperat. Pe viitor va trebui să insistăm mai mult cu antrenamentele la capacitatea fizică, a grupelor musculare și sunt convins că elevul meu va aduce cele mai bune rezultate”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2162]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea