Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Bogdan Medrea a fost ales în funcţia de preşedinte al tinerilor social democraţi din judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

În această după-masă, la Hotelul Medieval din Alba Iulia, tinerii social democraţi şi-au ales conducerea pentru următorii doi ani. Bogdan Medrea a fost ales în funcţia de preşedinte al tinerilor social democraţi din judeţul Alba, acesta a primit 104 voturi, în timp ce contracandidatul său, Dani Marcu a primit 39 de voturi. Şedinţa a fost ţinută de deputatul PSD, Mihai Sturzu, prezent la Alba Iulia special pentru aceste alegeri.

Bogdan Medrea a asigurat interimatul funcţiei de preşedinte timp de patru ani, iar după alegeri acesta a spus că „este o continuare a proiectelor începute şi votul a venit în urma muncii depuse”. Bogdan Medrea a primit un DVD cu oraşul corupt, din partea vicepreşedintelui PSD Alba Iulia, Victor Negrescu.

„TSD este si va fi întotdeauna cea mai puternică organizaţie politică de tineret din ţara asta. Avem mii de reprezentanţi în administraţiile publice locale, primari, viceprimari, consilieri judeţeni, dar şi reprezentanţi în Parlamentul României. Fostul preşedinte TSD, Victor Ponta este cel mai tânăr premier din Uniunea Europeană. Aceste rezultate extraordinare nu ar fi fost realizate fără munca fiecăruia dintre voi”, a declarat deputatul PSD, Mihai Sturzu.

„Organizaţia de tineret s-a implicat şi a făcut parte din organizaţia seniorilor, niciodată nu s-a făcut diferenţă între tineret şi seniori. De multe ori am fost acuzat de seniori că prea mult le-am dat tinerilor. Eu nu cred că le-am dat mult şi sper ca in perioada următoare miniştrii să se aplece la dorinţele tinerilor”, a spus liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, care vede organizaţia ca şi pe o familie unită. Deputatul Dîrzu are încredere în viitorul partidului pe care îl conduce. „Eu cred că viitorul primar, care va fi ales în 2016 este în această sală”, a conchis acesta.

„Venim în faţa dumneavoastră cu o nouă solicitare, să fim uniţi pentru că în Alba suntem o mână de oameni mică, dar puternică. TSD se impune şi la nivelul seniorilor. Tinerii social democraţi din judeţul Alba au avut un culoar deschis, nu a fost nici un blocaj între ei şi seniori”, a declarat Ovidiu Jidveian , preşedintele PSD al municipiului Alba Iulia.

Secretar executiv a fost ales Mureşan Corneliu, iar vicepreședinți: Spătariu Vasile ( Sebeş), Oancea Claudiu (Aiud), Popa Alexandru (Zlatna), Jidveian Alin (Blaj), Dumitru Bogdan (Cugir), Mihălţan Adrian (Ohaba), Galata Vasile (Cut), Cristea Bogdan (Alba Iulia) şi Faur Marcel (Abrud).

Pe lângă cei menţionaţi la aceste alegeri au mai participat primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni.

[nggallery id=399]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea