Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Blaj aLive: Trupa Blackstar a cântat alături de mii de persoane. Vezi cum a fost penultimul concert al evenimentului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concer Lala Blackstar  aLive 017Evenimentul Blaj aLive a adunat mii de persoane care au urmărit penultimul concert al serii, realizat de trupa  Blackstar. Membrii formaţiei i-au încântat pe cei prezenţi cu hituri ale unor formaţii cunoscute, dar şi piese româneşti şi străine din propriul repertoriu. Cu toate că nu sunt foarte cunoscuţi cei 4 membrii au pus mult suflet în piesele interpretate şi au primit în schimb aplauze şi felicitări.

Născută în centrul Transilvaniei, Blackstar s-au făcut remarcați prin abordarea unui stil pop-rock foarte fresh. Inspirația grupului rock Blackstar se bazează pe simplitatea, umanitatea și ambiția membrilor trupei, care cred ca aceste trei valori sunt esențiale în atingerea visului: „doar așa poți atinge o stea”. Blackstar înseamnă Dorin Dâncu (voce, chitara), Nick Muntean (bas, backing vocals), Oltean Andrei (synth & keyboard, backing vocals) și Cosmin Simu (drums). Cei 4 cuceresc un număr din ce în ce mai mare de fani prin performance-uri live ce mizează pe dinamism, acuratețe și profesionalism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea