Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, Blaj aLive 2016. Doi tineri, preluați de SMURD în stare avansată de ebrietate și transportați la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Blaj aLive SMURD01Doi tineri, de 27 și 34 de ani, au fost preluați în noaptea de sâmbătă spre duminică de un echipaj SMURD, de la Blaj aLive și transportați la spital, după ce au consumat cantități excesive de alcool.  

Doi tineri au ajuns la spital sâmbătă noaptea după ce au consumat cantități excesive de alcool la Festivalul Blaj aLive 2016, ce s-a desfășurat pe Câmpia Libertății din Blaj. Pacienților li s-a administrat perfuzii cu vitamine și glucoză, ei revenindu-și parțial din starea de ebrietate. Nu a fost necesară internarea medicală.

Zeci de artiști, români și străini, au concertat în prima zi a Festivalului Blaj aLive 2016, între aceștia numărându-se Megga Dillah, Danaga, Say Yes Dog, Omul cu Șobolani, Selecta Droo, Carla`s Dreams sau Kadebostan, distracția încheindu-se la cinci dimineața.

Duminică, în a doua zi a festivalului, pe cele cinci scene sunt așteptați să urce mai mulți artiști și DJ, între aceștia numărându-se R.O.A., B.U.G. Mafia, C.T.C., Grasu XXL, Lion Riddims, Golan sau Dubase.

Un bilet pentru o zi costă 80 de lei, iar un abonament este 130 de lei.

Citește și FOTO, VIDEO. Revoluție muzicală, pe Câmpia Libertății, la Blaj aLive 2016. Artiști de talie internațională au concertat în prima zi

[nggallery id=2320]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea