Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Biserica ridicată exclusiv din sponsorizări, din curtea Spitalului Județean Alba Iulia, va fi sfințită de sărbători

Dragoş Suciu

Publicat

în

Biserica din curtea Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, construită exclusiv din fonduri private, va fi sfințită cel mai probabil de sărbători, potrivit informațiilor furnizate, luni, de managerul unității medicale, ec. Nicoleta Coșarcă.

Principalul sponsor al bisericii este patronul Spice Fitness, dar la realizarea acesteia cu contribuit și arhitectul Barbieri, ocoalele silvice din Munții Apuseni, enoriași, preoți, și pacienți ai instituției spitalicești.

”Biserica este aproape gata, urmează iconostasul. A fost construită din fonduri exclusiv private, respectiv din donații. Principalul sponsor este patronul Spice Fitness, dar proiectul în sine a fost donat spitalului de arhitectul Barbieri. Lemnul a fost sponsorizat de toate primăriile din Munții Apuseni și execuția și celelalte lucrări au fost integral susținute de patronul Spice Fitness. S-au mobilizat și preoții și au deschis un cont. Atât pacienții cât și aparținătorii au contribuit la realizarea acesteia”, a spus managerul Spitalului din Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă.

Lucrările pentru biserică au început la începutul anului 2013, iar prima slujbă a fost oficiată în luna noiembrie a acestui an.

[nggallery id=2650]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea