Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Bianca Cioflica – ”Miss Câmpeni 2014” – Prima seară a Festivalului de Folclor ”Sus, sus, sus, la moți, în munte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

miss campeni 2014095Parada majoretelor și a fanfarei, concurs de miss, muzică și dans au animat orașul Câmpeni în prima seară a Festivalului de Folclor ”Sus, sus, sus, la moți, în munte”, ce se desfășoară în capitala Țării Moților între 15-18 iulie.

Evenimentul ajuns la cea de-a XIX-a ediție a debutat marți seara cu o slujbă de binecuvântare rostită de preoți ai localității, după care primarul Călin Ioan Andreș a declarat deschisă ediția pe 2014 a ”Zilelor orașului”, iar numeroasele majorete din Câmpeni, Abrud și Bistra urmate de Fanfara județului Alba au patrulat pe străzile importante ale orașului spre deliciul locuitorilor care i-au urmărit cu multă atenție.

După reîntoarcerea în piața din centrul orașului, spectacolul prezentat de Rareș Buglea a debutat cu semnale de tulnice ale grupului ”Moațele” de la Casa de Cultură ”Avram Iancu” Câmpeni, urmate de cântecele fanfarei județene dirijate de maestrul Coriolan Honcaș, de programul majoretelor de la ”Arieșul ritmic” Câmpeni coordonate de Anada Balea și al celor de HCC Dolls Abrud pregătite de Alina Oaida, tinerele dansatoare prezentând numeroase momente artistice de-a lungul întregii seri.

Dar cea mai importantă și mai așteptată parte din programul pe prima seară a fost concursul ”Miss Câmpeni 2014” pentru care s-au întrecut de această dată 5 concurente. Juriul condus de doamna Maria Oprea le-a pregătit acestora patru probe prin care fetele și-au demonstrat talentele, aptitudinile și eleganța: prezentare de costume populare, talent, echilibristică și defilare în ținută de seară.

Juriul a acordat premii în bani și produse oferite de sponsori tuturor concurentelor, astfel că Rebeca Alexandra Laco a fost aleasă ”Miss Simpatie”, Roxana Botar a obținut titlul ”Miss fotogenie”, Maria Daniela Dobra a fost desemnată ”Miss eleganță” iar Paula Morar a primit titlul ”Miss popularitate”.

Pentru acest an, titlul ”Miss Câmpeni 2014” a fost acordat domnișoarei Bianca Cioflica, cea mai tânără concurentă, căpitan al echipei de cadete din Abrud ce face gimnastică și dans de aproape patru ani, aceasta primind aplauzele publicului și coronița de la Geanina Buzgar, câștigătoarea titlului de anul trecut.

Seara de distracție s-a încheiat cu recital Jamaika ce a fost acompaniat de câteva tinere talentate din Câmpeni și cu discotecă în aer liber până aproape de miezul nopții.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2076]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea