Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Bianca Chiorean şi Timea Boitor de la Şcoala de Arte şi Meşteşuguri Alba Iulia, pe podium la Festivalul de muzică uşoară „Ritmuri în Mileniul III” de la Berzasca

Alexandra Mates

Publicat

în

premii scoala de arte si mestesuguri alba iulia04Bianca Chiorean şi Timea Boitor, ambele cursante la clasa de canto muzică uşoară la Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, s-au întors acasă cu premii importante de la Festivalul National de muzică uşoară „Ritmuri în Mileniul III”.  Concursul, aflat la cea de-a XIV-a ediţie, s-a desfăşurat în perioada 13-14 noiembrie, în localitatea Berzasca, judeţul  Caraş Severin. Bianca Chiorean a câştigat premiul II, iar Timea Boitor a urcat pe a treia treaptă a podiumului.

Festivalul s-a desfăşurat pe două secţiuni de vârste: 13-15 ani şi 16-24 ani.  Ambele concurente din Alba s-au încadrat la sectiunea a II-a. Au mai participat concurenţi din Mioveni judeţul Argeş, Reşiţa, Bocşa jud. Caraş Severin. Juriul a fost format din specialişti în domeniul artistic şi profesori de canto.

Melodiile care au ajutat-o pe Bianca Chiorean să se remarce în cadrul concursului şi să urce pe podium au fost „Focul” din repertoriul Laurei Stoica şi „Impossible” – Christina Aguilera, iar Timea Boitor a câştigat Premiul III cu melodiile „Ploaia” din repertoriul trupei Spin şi  The „Cranberries” -Zombie.

Pentru Timea Boitor este prima participare la un festival de muzică uşoară şi a reuşit să impresioneze juriul prin acurateţea si prezenta scenică pecare a avut-o pe scena festivalului. Bianca are un palmares de premii şi promite că nu se va opri  aici.

Bianca Chiorean are 17 ani şi este  anul III de studiu la clasa de canto muzică uşoară, iar Timea Boitor are 16 ani şi este anul II de studiu.

„Bravo fetelor, este cea mai mare mulţumire şi satisfacţie atunci când sunt rezultate de excepţie în urma multor ore de studiu!”, le-a spus prof. Marinela Popa, cea care le îndrumă paşii în muzică.

[nggallery id=2604]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea