FOTO: Baza de Agrement din Blaj se deschide, oficial, în 20 iunie. Bazine de înot, terenuri de joacă și sport, terase și spații verzi, pe o suprafață de 10.000 de mp

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

baza agrement blaj10Peste doar câteva zile, blăjenii se vor putea mândri cu unul dintre cele mai frumoase complexe de agrement din județ, și chiar din țară. Potrivit primarului  Gheorghe Valentin Rotar, lucrările la Baza de Agrement din municipiu se află acum la capitolul mici finisaje și detalii, iar în 20 iunie va avea loc marea inaugurare a obiectivului.  

”Lucrările la Baza de Agrement sunt aproape finalizate, mai sunt de pus la punct mici finisaje. Vă aşteptăm în data de 20 iunie, să ne bucurăm împreună, la inaugurare!”, este mesajul postat de primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe rețeaua de socializare Facebook.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Bazine, dușuri, terenuri de joacă și de sport, spațiu verde, locuri de odihnă, puncte de alimentație publică, nimic nu lipsește, poate doar vremea bună de bălăceală, care s-a lăsat până acum așteptată.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pregătiți-vă așadar ”echipamentul” de baie, Blajul este pregătit de sezonul estival, care va începe aici în mai puțin de o săptămână.

Baza de Agrement Blaj se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar costurile investiției se ridică la suma de 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipiului Blaj și de Consiliul Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

11 Comentarii

HH 9 iunie 2016 at 22:31

DOAR 3,5 MIL. DE LEI ?! CE ZICI TOV. hAVA PENTRU ATAT DE PUTINI BANI NU ARE ROST SA TE „INCURCI ” , DACA ERAU CEL PUTIN 3,5 MIL. DE EURO !

gigi 10 iunie 2016 at 8:00

Pai cu 16.507.213 lei ( aproximativ 3,5 milioane euro) ti-a tras hava zona de agrement Principia. Poti sa te relaxezi si racoresti aruncandu-te pe pavaje sau stand la umbra coloanelor de gips.

alegatorul 10 iunie 2016 at 7:28

ce ziceti albaiuleni?

!? 10 iunie 2016 at 9:14

Ce sa zicem? Pai zicem asta. Blaj e de 3 ori mai mic ca Alba Iulia. Cred ca si nevoile sunt altele. Ca de exemplu, cate strazi noi au aparut in Blaj dupa Revolutie? In Alba sunt cu SUTELE. Slabe sanse ca situatia sa fie similara in Blaj. Pe strazile alea, primaria trebuie sa bage multi bani. Alt exemplu, e dat de trafic. Au de gand cei din Blaj sa faca minim doua parcari subterane in oras? Eu nu cred… Pai daca adunam banii din modernizat 50 de strazi (cate au fost facute in anii trecuti in Alba) plus doua parcari subterane, cred ca ne ajunge nu de un bazin si un teren de sport ci de un Aqua Park!!! DAR dupa cum am spus, nevoile sunt altele. Ce zici, alegatorule?

gigi 10 iunie 2016 at 14:17

Si totusi unde sunt parcarile alea subterane din oras? Te referi cumva la parcarea din centru, dintre BCR si Unirea? Aia care bate la tarife Brasovul, Cluj-Napoca, Sibiul, Timisoara, etc.? Adica aia care e tot timpul goala? Poate ca e un nou tip de parcare….subterana la nivelul solului. In Cluj-Napoca cand s-a modernizat Piata Marasti s-a facut un parking de 250 locuri deasupra pietei. Lucrarea a costat 6 mil. euro dar s-au creat de doua ori mai multe locuri decat permite acum parcarea de la noi din oras, din centru, de langa zidurile cetatii. In schimb la noi s-a modernizat Piata Centru cu 1 mil. euro si ce s-a facut? S-a ocupat fix aceeasi suprafata cu niste stalpi de beton si un acoperis in valuri.

@ !? 10 iunie 2016 at 21:07

” … Blaj e de 3 ori mai mic ca Alba Iulia. Cred ca si nevoile sunt altele. …”

Asta inseamna ca ” nevoile ” sunt direct proportionale cu marimea orasului ?
Oooo, acum inteleg eu de ce pute in alba iulia ! La atatea „nevoi” …

cititor 10 iunie 2016 at 9:00

Bine ca se poate la Blaj. La Alba se fac sensuri giratorii. (nu spun ca nu trebuie dar sunt exagerat de scumpe!)

Mir-gheo 10 iunie 2016 at 14:22

Dragilor, Blajul e un sat cu trei strazi, normal ca raman bani la buget, mai ales ca acolo exista Bosch care cotizeaza foarte mult. Nu e mare lucru, primarul nu face nimic deosebit, ba din contra as zice, risipeste pe echipa de volei foarte mult si fara rost, pentru orgoliul propriu. Una e sa ai bani si sa mergi la cumparaturi pentru un copil (cazul primarului din Blaj – Gheorghe) si alta e sa ai mai putini bani si sa mergi la cumparaturi pentru 10 copii (cazul primarului din Alba – Mircea). Asa ca cele doua situatii nu se pot compara. O analiza serioasa se face raportand bugetul disponibil la necesitati (aici incluzand multi factori).

Blaj - uber alles 10 iunie 2016 at 17:54

Totusi
” veniti de luati lumina ” de la Blaj, poate va mai luminati si voi, mocanilor .

mitica 11 iunie 2016 at 13:04

O ,lasati sa vedeti voi ce ,,Parc dog”,o sa avem noi,ca doar la Alba Iulia,primaria si consilierii ,taie frunza la caini,deci un parc dog ,e cea mai necesara investitie,sau e o palnie buna de sifonat banii publici,sunt multi,in Alba Iulia sunt cele mai mari impozite locale,acum urmatorii patru ani ,liber la investitii profitabile.

marius 11 iunie 2016 at 17:08

La Alba Iulia se-nnoată pe uscat, se face plajă noaptea şi se stă la umbra dalelor.
La Schit nu se mai amenajează nimic. Gurile rele spun, că acela va fi locul de reculegere al aleşilor locali. Sfinţenia şi căinţă- o deviză pe care şi eu o împărtăşesc.
PS. Acum, după alegeri, se caută câteva bazine de dame care să fie amenajate pe o perioadă de cel puţin patru ani. Din negericire, ele vor constitui domeniu privat, aşa că ce ne raceşte pe noi, cei din sectorul public.
La multe dame cu bazin divin şi la şampanie cu vin.

Comentariile sunt oprite