Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Baza de Agrement din Blaj se deschide, oficial, în 20 iunie. Bazine de înot, terenuri de joacă și sport, terase și spații verzi, pe o suprafață de 10.000 de mp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

baza agrement blaj10Peste doar câteva zile, blăjenii se vor putea mândri cu unul dintre cele mai frumoase complexe de agrement din județ, și chiar din țară. Potrivit primarului  Gheorghe Valentin Rotar, lucrările la Baza de Agrement din municipiu se află acum la capitolul mici finisaje și detalii, iar în 20 iunie va avea loc marea inaugurare a obiectivului.  

”Lucrările la Baza de Agrement sunt aproape finalizate, mai sunt de pus la punct mici finisaje. Vă aşteptăm în data de 20 iunie, să ne bucurăm împreună, la inaugurare!”, este mesajul postat de primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe rețeaua de socializare Facebook.

Bazine, dușuri, terenuri de joacă și de sport, spațiu verde, locuri de odihnă, puncte de alimentație publică, nimic nu lipsește, poate doar vremea bună de bălăceală, care s-a lăsat până acum așteptată.

Pregătiți-vă așadar ”echipamentul” de baie, Blajul este pregătit de sezonul estival, care va începe aici în mai puțin de o săptămână.

Baza de Agrement Blaj se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar costurile investiției se ridică la suma de 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipiului Blaj și de Consiliul Județean Alba.

[nggallery id=2257]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea