FOTO: Bătrână de 80 de ani din Zlatna, violată și ucisă cu bestialitate de doi bărbați din aceeași localitate

Paul Voicu - Primar 2020

Infractori 003La data de 2 iunie 2013, orele 1100, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de către un bărbat din Zlatna, cu privire la faptul că a găsit-o pe mătuşa sa decedată în patul din locuinţa personală.

Potrivit IPJ Alba, “întrucât din primele cercetări desfăşurate de poliţişti s-a constatat pe cadavru urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din ofițeri specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, (Serviciile de Investigații Criminale şi Criminalistic) şi ai Poliţiei oraşului Zlatna împreună cu medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

ELIT

Cu ocazia efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit faptul că moartea victimei, S.F., de 80 de ani din Zlatna, a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, consecinţa unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi leziuni în zona vulvo-rectală produse în urma unor raporturi sexuale vaginale şi anale.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reușit identificarea şi reţinerea principalilor suspecţi de comiterea faptei, S. Sorin Ioan, de 33 de ani, din Zlatna şi M. Raul Grigore, de 28 de ani, din Zlatna, ambii cunoscuţi cu antecedente penale.

Mihail David - 2020

În cursul cercetărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 01/02.06.2013, după ce au consumat băuturi alcoolice la un local public din Zlatna cei doi suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei şi profitând de faptul că aceasta locuia singură, prin violenţă, au întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu ea, aplicându-i totodată mai multe lovituri care i-au produs leziuni grave care au condus la deces.

Cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea cercetării învinuiţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 03.06.2013, să fie prezentaţi Tribunalului Alba  cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.”

În aceste momente (orele 13.00) suspecții de comiterea crimei sunt duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Marți 3 iunie, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost introduşi inculpaţii S. Sorin Ioan, de 33 de ani şi M. Raul Grigore, de 28 de ani, ambii din Zlatna, cunoscuţi cu antecedente penale, cercetaţi sub aspectul comiterii, în noaptea de 1 înspre 2 iunie, a infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu, asupra unei femei de 80 de ani din Zlatna.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

albaiulian 4 iunie 2013 at 7:00

ce bestii de oameni! daca se pot numi ” oameni”.Pedeapsa : sa le taie madularul, urgent .Doar asa scapam de ei.

alexandru 4 iunie 2013 at 9:25

din pacate se inmultesc cazurile in care cetatenii cu cazier comit fapte penale dupa ce ies din inchisori, semn ca sistemul nu reuseste sa ii corecteze.intre timp politicienii sunt ocupati cu saparea sistemului justitiar.pedepsele sunt prea blande, se merge pe ideea reabilitarii „‘pe hartie” a infractorilor.si uite unde se ajunge.

Stareta 4 iunie 2013 at 17:33

Ce pedepse ar merita aceste doua bestii? Ca oameni nu ii putem numi.Iar consumul de alcool nu este o scuza pentru faptele comise.Din pacate justitia la noi este foarte indulgenta,pedepsele sunt blande si recidivistii cand ajung in libertate incalca din nou legea de cele mai multe ori in acest fel.Ma intreb la ce se mai cheltuiesc atatia bani pe programe de reabilitare si reintegrare sociala cu detinutii din penitenciare cand 90 % se reintorc la scurt timp dupa eliberare innapoi?Este trist si dureros ca hranim si ingrasam astfel de exemplare .Oricand putem cadea noi victima .Pe noi ce justitie ne apara?Detinutii au tot felul de drepturi pe care guvernul are grija sa le primeasca. Noi ce drepturi avem ? NICI MACAR DREPTUL LA VIATA NU-L AVEM.

andrada 5 iunie 2013 at 8:48

Totusi nu puteti renunta la expresii de genul asta, ”batrana”, ”batranul” ? suna ca naiba. O femeie in varsta, un barbat in varsta, ar fi mai potrivit.

Dear 5 iunie 2013 at 8:50

BP, cand o sa ai 80 de ani, asa o sa-ţi spună si tie cineva: bătrâne. Si-apoi orele 11 din cate zile? Ca, din cate ştiu eu, in 2 iunie a fost o singura ora 11, iar in 3 iunie o singura ora 13.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...